3 hyvää syytä: Miksi miehet oikein pitävät käsiä housuissaan?

Myönnä pois! Tämä asia miesten elämästä on ihmetyttänyt myös sinua! 

Yksi asia ihmetyttää naisia vuodesta toiseen. Nimittäin se, miksi ihmeessä miehet oikein pitävät käsiä housuissaan?

Vastaus tähän outoon ja epähygieeniseltä näyttävään toimintaan on nyt vihdoin paljastunut. Taustalta löytyy kolme vaistonvaraista syytä, joille miehet eivät yksinkertaisesti tunnu voivan mitään. 

Pitävät kivekset lämpimänä

Kehon lämpötila on 37 astetta, mikä on aivan liian korkea lämpötila siittiöille. Kivesten lämpötilan tulee pysyä ruumiinlämpöä alhaisempana, jotta siittiöt eivät vahingoittuisi. Tästä syystä kivekset roikkuvatkin kehon ulkopuolella.

Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että niille tekisi hyvää viilentyä liikaa. Miesten kädet hakeutuvatkin vaistomaisesti pitämään kivesten lämpötilan 33 asteessa, mikä on optimaalisin lämpötila siittiöiden kannalta.

Rauhoittaa ja rentouttaa

Tiettyjen kehonosien kosketteleminen on ei-seksuaalinen tapa vapauttaa kehon mielihyvähormoni oksitosiinia. Tämä hormoni ei ainoastaan tuota mielihyvää, vaan se myös rentouttaa.

Käden pitäminen housuissa voi olla miesten keino rauhoittua pitkän päivän jälkeen. Tästä syystä käsiä housuissaan pitäviä miehiä näkeekin usein iltaisin sohvalla.

Suojelevat kalleuksiaan

Käsien pitäminen housuissa rentouttaa myös siitä syystä, että miehet tietävät käsiensä suojelevan elintään mahdollisilta uhilta. Uhkia ovat muun muassa lasten jalat tai koiran tassut. Kun sukuelimet on suojattu, he voivat rentoutua entistä paremmin. Se heille suotakoot.

VIDEO: Katso videolta, mitä mieltä miehet ovat synnyttämisestä. 

4:43

Lähde: Cosmopolitan

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja