Monacon ruhtinattaren räväkästä kampauksesta nousi valtava kohu – Charlene vastaa napakasti sivusiilistään saamaansa palautteeseen

Ruhtinatar Charlene kommentoi uuden kampauksensa aiheuttanutta kohua ranskalaislehden haastattelussa, kertoo People-lehti.

Monacon ruhtinatar Charlene räväytti joulun alla ilmestymällä joululahjojenjakotilaisuuteen uudessa, rouheassa hiustyylissä. Tähän asti hillityssä, vaaleassa polkkakampauksessa enimmäkseen viihtynyttä 42-vuotiasta ruhtinatarta hehkutettiin jopa punk-prinsessaksi, kun tämä edusti kultaisin paljetein somistetussa asussa ja sivusiili-kampauksessa. Toiset taas olivat sitä mieltä, ettei kampaus ole sovelias kuninkaalliselle.

People-lehden mukaan Charlene on nyt kommentoinut ranskalaisen Point de Vue -lehden haastattelussa uutta hiustyyliään, joka nousi otsikoihin ympäri maailmaa, sillä leikkaus ei ole perinteisin valinta kuninkaallisilla.

Ensi maanantaina 43-vuotispäiväänsä viettävä Charlene sanoo, että ruhtinasparin 6-vuotiaat kaksoset Gabriella ja Jacques pitävät äitinsä uudesta tyylistä, ja lopulta myös ruhtinasAlbert on alkanut pitää kampauksesta totuttuaan siihen.

– Se oli minun päätökseni. Näyttää siltä, että se on herättänyt kaikenlaisia kommentteja. Halusin kuitenkin muutosta pitkään ja tyyli miellyttää minua. Siinä kaikki, Charlene sanoi.

– Olen todennäköisesti kokeillut erilaisia hiustyylejä enemmän kuin muiden kuninkaallisten perheiden jäsenet ja sillä tiellä aion jatkaa. Se on minun valintani, hän lisäsi.

Charlenen tyynen hillittyä olemusta on hämmästelty lehdistössä vuosien ajan. Ruhtinattaren on spekuloitu olevan onneton avioliitossaan, sillä hän ei hymyile jatkuvasti ja hänen on tulkittu olevan etäinen. Peoplen mukaan hän sanoo ranskalaislehdelle osanneensa odottaa, että myös muuttunut tyyli herättää keskustelua.

– Tietenkin. Huomiot, kuten "mitä ihmettä hän tekee" ja "eihän tuo ole kuninkaalliselle sopivaa" - ne ovat minulle liiankin tuttuja. Minulla ei ole niihin muuta sanottavaa kuin että elämme vuotta 2021 ja jos se häiritsee niin kovasti, on olemassa paljon tärkeämpiäkin aiheita, joihin suunnata huomiota.

Ruhtinatar on entinen kilpauimari, joka edusti Etelä-Afrikkaa Sydneyn olympialaisissa vuonna 2000. Hän pitää edelleen kiinni urheilullisesta elämäntyylistään, ja on siksi suosinut jo pidemmän aikaa lyhyempiä kampauksia.

Charlene ja Albert avioituivat kesällä 2011. Pari ilmoitti toukokuussa 2014 saavansa perheenlisäystä ja myöhemmin hovi tiedotti Charlenen odottavan kaksosia. Monacon kruununperijä Jacques ja hänen sisarensa Gabriella syntyivat 10. joulukuuta vuonna 2014.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja