Monacon kuninkaalliset kaksoset viettivät synttäreitään – ruhtinas Albertilta paljonpuhuva kommentti 6-vuotiaasta Gabriellasta

Monacon ruhtinasparin kaksoset Jacques ja ja Gabriella täyttivät 10. joulukuuta kuusi vuotta.

Monacon ruhtinas Albertin ja ruhtinatar Charlenen kaksoset Jacques ja Gabriella viettivät syntymäpäiväänsä torstaina 10. joulukuuta. Ruhtinatar Charelene julkaisi lastensa kuusivuotispäivän kunniaksi Instagramissa valloittavan otoksen, jossa kaksoset valmistautuvat puhaltamaan kynttilät synttärikakustaan vanhempiensa kanssa.

– Hyvää syntymäpäivää, kauniit lapseni, Charlene kirjoitti kuvan yhteydessä.

Ruhtinas Albert antoi syntymäpäivän kynnyksellä haastattelun People-lehdelle, jossa hän paljasti hieman yksityiskohtia synttärijuhlista. Kaksoset ovat aiemmin saaneet muun muassa safariteemaiset synttärijuhlat ja joinain vuosina he ovat juhlineet pomppulinnassa ystäviensä kanssa, mutta tänä vuonna koronatilanne vaikuttaa myös heidän juhlintaansa.

Ruhtinas kertoo, että syntymäpäivänä kaksosilla on koulupäivä, joten juhlallisuudet tapahtuvat myöhemmin hyvin pienessä piirissä, ja paikalle tulee rajoitusten takia lauantaina Albertin mukaan vain muutamia lapsia. 

Jotain ohjelmaa kaksosille oli kuitenkin tiedossa jo syntymäpäiväksi, sillä Jacques ja Gabriella osallistuivat poliisiveneen vihkiäisiin. Vene kantaa nimeä prinsessa Gabriella. Ylpeä isä intoutuikin kertomaan Peoplelle hiukan tyttärestään. 

– Gabriella – hän on arvaamaton, sen voin sanoa! Hänellä on jo mahtava huumorintaju sekä kyky esiintyä, isä hehkuttaa kuusivuotiasta tytärtään, josta tulee poliisiveneen "kummitäti".

Ruhtinatar Charelen julkaisi aiemmin Instagram-tilillään kuvan isästä ja tyttärestä. Hilpeä otos tukeekin ehdottomasti isän kertomaa tyttärensä luonteesta.

Ruhtinas Albert paljasti kuitenkin, että aivan kaikkiin liittyviin juhlallisuuksiin 6-vuotias Gabriella ei voi tärkeästä tehtävästään huolimatta sentään osallistua.

– Hän tuskin kuitenkaan tulee vielä rikkomaan samppanjapulloa aluksen kylkeä vasten, Albert lisäsi nauraen, mutta kertoi, että tytär pääsee kuitenkin leikkaamaan nauhan vihkiäisissä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja