Moderni seksityö, huumeiden käytön yleistyminen... – Maria Veitola sukeltaa Veitola.doc-dokumenttisarjassa puhututtavien ja ristiriitaisten aiheiden pariin

MTV Katsomossa alkava nelijaksoinen dokumenttisarja Veitola.doc tarkastelee aikamme ilmiöitä.

MTV Katsomossa alkaa torstaina 29. joulukuuta neliosainen Veitola.doc-dokumenttisarja. Kyseessä on toimittaja-juontaja Maria Veitolan ja dokumenttiohjaaja Sami Kieksin  intohimoprojekti, joka syntyi kaksikon yhteisestä halusta selvittää, mitä meille on tapahtumassa – maailma muuttuu kovaa vauhtia ja Suomi sen mukana.

Dokumenttisarjassa Veitola sukeltaa ajassamme puhututtavien ja ristiriitaisten aiheiden pariin, tavalleen uskollisesti myös itsensä likoon laittaen.

Sarjassa Veitola tapaa ihmisiä, joiden elämässä jaksoissa käsiteltävät ilmiöt ovat arkipäivää. Millaisia ajatuksia OnlyFans-sisällöntuottajilla on seksityöstä ja kenellä heidän mielestään on valta tässä asetelmassa? Entä mikä saa salaliittoihin perehtyneet ja niihin uskovat ihmiset kyseenalaistamaan vallitsevan totuuden, johon enemmistö luottaa?

Sarja tarkastelee aikamme ilmiöitä rohkeasti ja monipuolisesti, vaikeita keskusteluita kaihtamatta.

– Yhteiskunnallisten aiheiden käsittely tv-dokumenttien muodossa on ollut pitkäaikainen unelmani ja nyt olen vihdoin päässyt työskentelemään haaveeni parissa, Veitola kertoo tiedotteessa.

– Aiheiksi valikoituivat tässä ajassa vahvasti läsnä olevat, ristiriitaiset aiheet: huumeiden käytön yleistyminen, moderni seksityö, avoimet suhteet ja ihmisten kiinnostus salaliittoteorioita kohtaan. Olemme päässeet käymään avointa keskustelua aiheista, joista ei ole helppo puhua. Toivon, että dokumentit eivät pelkästään ällistytä katsojiaan, vaan pakottavat jatkamaan laajempaa, yhteiskunnallista keskustelua näistä vaikeaksi koetuista aiheista, hän jatkaa.

Veitola.doc alkaa MTV Katsomossa to 29.12.

Lue myös:

    Uusimmat