Moderni perhe -tähteä peloteltiin vankilalla

Moderni perhe -sarjasta tutun Sofia Vergaran poika tallensi tunnelmia äitinsä syntymäpäiviltä ja julkaisi materiaalin Youtubessa.

Moderni perhe -komediasarjasta tuttu Sofia Vergara ja poikaystävä Nick Loeb olivat heinäkuussa Meksikossa juhlimassa Vergaran 40-vuotissyntymäpäiviä yhdessä satapäisen sukulaisjoukon kanssa.

Mukana oli myös Vergaran aiemmasta liitosta oleva 19-vuotias poika Manolo Gonzalez, joka tallensi tunnelmia ikimuistoisesta päivästä videokameralleen – ja julkaisi materiaalin nyt Youtubessa! Gonzales julkaisee Youtubessa Elämäni Totyn kanssa -nimistä videopäiväkirjaa. Toty on Vergaran lempinimi.

Gonzalesin julkaisemalla videolla nähdään muun muassa, kuinka Vergara ja Loeb toteuttavat Vergaran haaveen ja kiipeävät muinaiselle pyramidille. Parin laskeutuessa pyramidilta matkaan tulee kuitenkin vakavia mutkia, kun seurueen saamasta erikoisluvasta tietämättömät oppaat saapuvat sättimään Vergaraa pyramidille kiipeämisestä.

Videolla nähdään, kuinka oppaat rähjäävät espanjaksi hämmentyneelle Vergaralle, tivaavat, mitä tämä rikkoi ylhäällä ollessaan ja kehottavat tätä tiukkaan sävyyn tunnustamaan rikkeensä.

– Mistä hän puhuu? Meillähän oli lupa, näyttelijätär vaikeroi videolla.

Miten tilanne saatiin ratkaistua? Lue lisää ja katso pojan kuvaama video tilanteesta: Moderni perhe -tähteä peloteltiin vankilalla

MODERNI PERHE Subilla syksyllä.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat