Jennifer Aniston paljastaa yhden asian, jota ei koskaan suostuisi tekemään koe-esiintymisessä

Jennifer Aniston ei ylitä tiettyjä rajojaan rooleja saadakseen.

Näyttelijät Jennifer Aniston,  Sofia Vergara,  Naomi Watts,  Anna Sawai, Nicole Kidman,  Jodie Foster sekä Brie Larson  osallistuivat hiljattain yhdessä Hollywood Reporterin "pyöreän pöydän keskusteluun" uristaan ja menestyksestään Hollywoodissa. 

Näyttelijöiden joukko ajatutui keskustelemaan muun muassa siitä, millaisia koe-esiintymiskokemuksia kullakin on ollut omalla työurallaan. Keskustelua kirvoitti näyttelijä Anne Hathawayn  hiljattain kertoma kokemus siitä, kuinka 2000-luvun alussa "oli normaalia" pyytää rooleihin hakevia näyttelijöitä "testaamaan kemiaansa muhinoimalla". 

Hathaway kertoi itse joutuneensa esimerkiksi suutelemaan koe-esiintymisessä jopa kymmenen miehen kanssa. 

Moni keskustelun näyttelijöistä kertoi vastaavista kokemuksistaan, mutta Aniston totesi, ettei häntä koskaan ole pakotettu "simuloimaan läheisyyttä" koe-esiintymisessä. 

– Ja mikäli pyydettäisiin, en koskaan tekisi niin, näyttelijä totesi keskustelussa. 

Aniston kertoi myös olevansa sitä mieltä, että vastaavat "henkilökemiatestit" ovat lähtökohtaisestikin jokseenkin turhia. 

– Kun olet koe-esiintymishuoneessa, olet jo epäedullisessa asemassa, Aniston selitti jatkaen, että kemia toisen ihmisen kanssa voi karista hyvin nopeastikin pakotetussa tilanteessa. 

Näyttelijä totesi myös kokevansa, ettei ole koskaan ollut itse kovinkaan hyvä koe-esiintymisissä, eikä kyseisten "henkilökemiatestien" mahdollisuudesta stressaaminen ollut auttanut tätä asiaa lainkaan. 

– Jos on jo lähtökohtaisesti hermostunut koe-esiintyjä, on hyvin epämukavaa, kun sanotaan, että: "Nyt sinut laitetaan pussailemaan täysin tuntemattoman ihmisen kanssa". 

Lue myös:

    Uusimmat