Suomalainen Ada mykisti America's Got Talent -tuomariston – Sofia Vergara häkeltyi täysin

Suomalainen keppihevosharrastaja Ada Filppa nähdään America's Got Talent -ohjelmassa.

Suomalainen Ada Filppa yllätti tuomariston America's got Talent -ohjelmassa. Hittisarjan 19. tuotantokaudella nähdään, kuinka Filppa esittelee tuomareille Suomessa suosittua keppihevosharrastustaan, eli keppistelyä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

Ohjelman esittelyvideolla Filppa kertoo rakkaudestaan hevosiin ja siitä, kuinka hän on osallistunut lukuisiin kilpailuihin ja olevan hyvä lajissaan.

Tuomaristo ja yleisö odottivat Filppan esittävän ratsastustemppuja oikealla hevosella, mutta hämmentyivät kun lavalle astellut Filppa saapui esiintymään keppihevosen kanssa. Musiikkina esityksessään Filpalla oli 1980-luvun jättihitti Maniac.

Tuomaristossa mukana oleva näyttelijä Sofia Vergara seurasi hämmentyneenä esitystä.

– Olen nähnyt kilpailuja, joissa sadat ihmiset tekevät tätä ja se otetaan hyvin vakavasti, tuomarikollega Howie Mandel kertoi Vergaralle ja sanoi, että hän tuntee lajin.

– En tiedä missä maailmassa elän, mutta minulla ei ollut aavistustakaan, että tällaista on olemassa, Vergara lisäsi.

Vaativana tuomarina tunnettu Simon Cowell myönsi, ettei ohjelmassa ole nähty aiemmin vastaavaa ja ettei esitys kuitenkaan vakuuttanut häntä.

– Jos se olisi näyttänyt realistiselta, mutta se on vain pää, Cowell perusteli päätöstään.

Filppa ei päässyt ohjelman seuraavaan vaiheeseen, kun Cowell, Vergara ja Heidi Klum eivät antaneet jatkopaikkaa. Sen sijaan Mandel olisi halunnut nähdä Filpan jatkossa.

Filppa on jakanut pätkiä ohjelmasta omalla Instagram-tilillään muun muassa tarinat-osiossa. Esiintymisen voi katsoa myös sarjan YouTube-tililtä

Lue myös:

    Uusimmat