"Kokaiinikummitäti" Griselda Blancon ainut elossa oleva poika avautui uutuussarjasta: "Perheeni tarina ansaitsisi hieman enemmän"

Fiktiivinen Netflix-sarja huumepomo Griselda Blancosta julkaistiin Netflixissä tammikuussa. Griseldan ainut elossa oleva poika Michael Corleone Blanco kävi läpi tunteiden kirjon katsoessaan sarjaa. 

Miamin kokaiinin kummitädiksi kutsutun Griselda Blancon elämään perustuva Griselda-sarja julkaistiin Netflixissä tammikuussa 2024. Nyt hänen ainoa elossa oleva poikansa Michael Corleone Blanco, 45, puhuu ensimmäistä kertaa ajatuksistaan koskien menestyssarjaa The Real Griselda -podcastissa 6. helmikuuta. 

– Se on tunteiden ryöppy. Se on hyvin epätodellista. En aio valehdella sinulle: se oli hyvin tunteellista. Jossain vaiheessa huomasin haukkovani henkeä. Huomasin olevani onnellinen. Löysin itseni surullisena, Michael kertoi podcastin juontaja Billy Corbenille.

– Minusta tuntuu, että tarina, meidän tarinamme, perheeni tarina, Blancon perheen universumi, se on niin monimutkainen ja niin legendaarinen, että sitä pitäisi kunnioittaa tarinankerronnassa. Mielestäni tarina ansaitsi hieman enemmän, Michael jatkoi. 

Fiktiivisen sarjan pääosassa Sofía Vergara esittää Griseldaa, josta tuli yksi maailman menestyneimmistä ja vaarallisimmista huumepomoista 1970- ja 80-luvuilla, kunnes häet pidätettiin vuonna 1985. Hänet tunnettiin mustana leskenä, koska hän eliminoi vihollisiaan, ja häntä syytettiin muun muassa useiden aviomiestensä tappamisesta.

Corbenin kuusiosaisen podcastin ensimmäinen osa keskittyi Griselda-sarjan ensimmäiseen jaksoon. 

Michael kehui podcastissa tapaa, jolla hänen äitinsä lapsia kuvattiin hänen elämänsä keskeisenä painopisteenä.

– Pidin siitä, että minne tahansa äitini menikin, me menimme hänen mukaansa. Pidin siitä, että hahmoa yritettiin inhimillistää. Se oli mukavaa, Michael kertoi. 

Michaelin mukaan suurimmaksi osaksi jakso oli kaikkea muuta kuin tarkka. Hän mainitsi erityisesti kohdan, jossa hänen kuvitteellinen äitinsä kamppailee myydäkseen kilon kokaiinia Miamissa vuonna 1978. 

– Se oli aika noloa. Nainen oli maailman kokaiinin ykkösjakelija vuoteen 1975 mennessä. Hän loi alan. Kenelläkään ei ollut laboratorioita. Hän oli uranuurtaja. Hän oli edelläkävijä kaikessa nykyaikaisessa kokaiiniteollisuudessa sellaisena kuin me sen tunnemme, Michael kertoi. 

Alta voit katsoa ja kuunnella The Real Griselda -podcastin ensimmäisen jakson, jossa on vieraana Griselda Blancon poika Michael Corleone Blanco.

Tuntematon ihminen ampui 69-vuotiaan Griseldan vuonna 2012 teurastamon ulkopuolella Medellínissä, Kolumbiassa. Hänellä oli Michaelin lisäksi vielä kolme vanhempaa poikaa, Dixon, Uber ja Osvaldo, jotka ovat nyt jo edesmenneitä.

Ennen Griselda-sarjan ensiesitystä Michael haastoi Netflixin ja Vergaran oikeuteen estääkseen sarjan julkaisemisen. Business Insiderin näkemässä kanteessa hän väittää, että tekijät käyttivät hänen yksityistä, taiteellista, kirjallista teostaan ilman lupaa tai mainintaa siitä, mikä on aiheuttanut korjaamatonta vahinkoa. Michael viittaa kirjoittamaansa kirjaan nimeltään My Mother, The Godmother.

Lue myös:

    Uusimmat