MobilePay tulee maksutavaksi myös K-kauppoihin

Kesko kertoo tiedotteessaan, että MobilePay tulee maksutavaksi 1 200 eri K-ryhmän kauppaan. Tarkkaa aikataulua Kesko ei kerro, mutta MobilePay tulee käyttöön kaupoissa ensi vuoden aikana. Aiemmin tänä vuonna S-ryhmä kertoi, että MobilePaylla maksaminen tulee mahdolliseksi sen kaupoissa tämän syksyn aikana.

MobilePay tulee aluksi käyttöön 1 200 K-ruokakaupassa ja myöhemmin sen on suunniteltu tulevan vaihtoehdoksi myös muissa K-ryhmän kaupoissa. Tällä hetkellä MobilePay on käytössä jo Hehkun verkkokaupassa ja syksyn aikana MobilePaylla voi maksaa Intersportin ja Budgetsportin verkkokaupoissa.

K-ryhmän tekemän tutkimuksen perusteella harva kuluttaja on käyttänyt mobiilimaksamista. Vain kahdeksan prosenttia vastanneista kertoi maksaneensa puhelimella kaupan kassalla. Kiinnostusta puhelimella maksamiseen kuitenkin löytyy enemmän, sillä 35 prosenttia vastanneista sanoi olevansa kiinnostunut mobiilimaksamisesta erittäin tai melko paljon.

Tällä hetkellä ruokakaupoissa voi maksaa esimerkiksi Apple Paylla tai pankkien omilla palveluilla kuten Nordea Walletilla. MobilePaylla voi maksaa otsokset Suomessa muun muassa McDonald’sin toimipisteissä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja