MM-kisojen erikoismies jatkoi hurjaa putkeaan – urakka päättyi ikävällä tavalla

Ecuadorin tähti jatkoi huimaa MM-putkeaan – ansaittu tasoitus helähti 1:56
Katso videolta Enner Valencian maali.

Hollanti ja Ecuador tasasivat pisteet 1-1-lukemin perjantain alkuillan ottelussa jalkapallon miesten MM-turnauksessa Qatarissa. 

MAINOS

Jalkapallon MM-kisat
20.11.–18.12.

MTV ja C More esittivät MM-turnauksesta 22 ottelua suorina lähetyksinä!

Hollanti siirtyi jo ensiminuuteilla johtoon Cody Gakpon tulisella laukauksella. Hollannin hyökkäyspelaaminen oli muuten ottelussa heikkoa, sillä se sai ainoastaan kaksi laukausta Ecuadorin 15 vastaan. Maaliodottamassa Ecuador oli selvästi edellä lukemin 1.70-0.07. 

Ecuador pääsi nousemaan avausjakson viime hetkillä tasoihin, mutta maali hylättiin paitsion vuoksi. Ottelun toinen puoliaika käynnistyi eteläamerikkalaisten osalta räväkästi, sillä Enner Valencia viimeisteli jo kolmannen maalinsa Qatarin MM-kisoissa. 

Se oli Valencialle jo kuudes peräkkäinen maali MM-turnauksissa ja hänestä tuli ensimmäinen pelaaja, joka viimestelee kuusi maalia peräkkäin Etelä-Amerikan joukkueelle. Valencia on tehnyt Ecuadorin kuusi edellistä maalia MM-kisoissa.

Ottelun loppuhetkillä nähtiin draamaa, kun Ecuadorin MM-sankari Valencia loukkaantui ja hänet kannettiin paareilla pois kentältä. Vaihtopenkillä Valencia oli kuitenkin jo pystyssä.

Tasapelin myötä Hollanti ja Ecuador ovat nyt neljässä pisteessä. Senegal on kolmantena pisteen perässä ja Qatarin pelit tulevat päättymään alkulohkoon. Se on hävinnyt molemmat alkulohkon ottelunsa.

Katso pääkuvan videolta Enner Valencian tasoitusosuma. Alla olevilla videoilla Valencian loukkaantuminen sekä Hollannin 1-0-osuma.

MM-kisatähdelle traaginen kohtalo – paareilla ulos kentältä 3:53

Hollanti iskee heti ensi minuuteilla – nuorelta hyökkääjältä komea pommi 1:09

Lue myös:

    Uusimmat