MM-kisoihin yleisöä! Tuore päätös tuo Leijonien huippupeliin loistavan lisämausteen

Koronarokotteet saaneet ja koronaviruksen sairastaneet henkilöt saavat tulla yleisöksi jääkiekon MM-kisoihin kesäkuun 1. päivästä eli ensi viikon tiistaista lähtien, turnausisäntä Latvian hallitus on päättänyt. Aiheesta uutisoi muun muassa latvialaismedia LSM

MAINOS

Jääkiekon MM-kisat 10.-26.5.2024

Leijonien pelit, välierät ja finaali MTV3-kanavalla sekä MTV Katsomo -palvelussa.

Kaikki kisauutiset MM-jääkiekon verkkosivuilla

Halliin saapuvilta ihmisiltä vaaditaan sähköinen todistus siitä, että he ovat saaneet koronarokotteet tai ovat jo sairastaneet taudin. 

Katsojat pääsevät halliin vain heille nimetyillä lipuilla ja heidän tulee todistaa henkilöllisyytensä. Heidän pitää lisäksi istua heille varatuilla paikoilla. 

Kisajärjestelykomitean toimitusjohtaja Edgars Buncis vahvisti MTV Urheilulle, että tavoite on ottaa yleisöä tiistain peleistä lähtien. Tällä hetkellä Buncisin johtama tiimi tekee rajusti töitä selvittääkseen, miten yleisön terveysturvallisuus MM-areenoilla pystytään järjestämään Latvian hallituksen vaatimusten mukaisesti

Latvian pääministeri Krisjanis Karins korostaa, ettei katsojien päästäminen halliin saa uhata turnauksen koronakuplaa. 

– En halua vaarantaa turnausta ja pelaajia päätöksellämme, Karins sanoi alleviivaten valvonnan tärkeyttä.  

Riga Arenaan päästetään sisään enintään 2 660 katsojaa, Olympic Sports Centeriin enintään 1 058 katsojaa. Leijonat ja muut B-lohkon maat pelaavat Riga Arenassa. 

Ensi tiistaina siellä pelataan Suomen ja Kanadan välinen lohkon päätösottelu. Se saa nyt mukavaa lisämaustetta katsojista. 

Juttua päivitetty klo 18.40: Lisätty Buncisin MTV Urheilulle vahvistamat asiat. 

Lue myös:

    Uusimmat