Jousimies-tähtimerkin vuosihoroskooppi 2016

JOUSIMIES 23.11.-21.12.

Tutustu Jousimies-tähtimerkin vuosihoroskooppiin. Katso mitä vuosi 2016 tuo sinulle rakkauden, työn, rahan ja terveyden saralla.

RAKKAUS

Rakkaus on sinulle voima, joka auttaa kestämään vaikeat hetket ja vastoinkäymiset elämässäsi.
Vakiintuneiden jousimiesten elämä on tasapainoista ja onnellista. Nautit läheisyydestä rakkaasi kanssa. Seurustelevat parit saattavat tehdä päätöksen yhteen muuttamisesta tai naimisiin menemisestä.
Sinkuilla on tänä vuonna hyvät mahdollisuudet kumppanin löytämiseen. Jo alkuvuodesta saatat tavata jonkun mielenkiintoisen persoonan, joka saa sydämesi tykyttämään ja perhoset lentelemään vatsassasi.

PERHE

Perheen sisällä voi syntyä välillä riitoja. Yritä selvittää ne ajoissa, ennen kuin ne pääsevät kasvamaan kohtuuttoman suuriksi. Muista, että veri on vettä sakeampaa ja perhe on kuitenkin aina viime kädessä tukenasi.

YSTÄVÄT

Ystävät ovat tärkeä osa elämääsi. Ystävien seurassa ikävätkin asiat tuntuvat helpommilta kestää. Sinä osaat suhtautua ystäviesi puutteisiin myötätuntoisesti ja suvaitsevasti. Olet hienotunteinen ja lämmin ihminen, etkä halua loukata kenenkään tunteita olemalla liian suora.

TYÖ

Olet tänä vuonna hyvin omistautunut työllesi. Muut voivat pitää sinua itsekkäänä, sillä keskittyessäsi työhösi sulkeudut itseesi ja voit vaikuttaa siltä, ettet välitä kenestäkään muusta kuin itsestäsi. Kykysi keskittyä on kuitenkin sinun pelastuksesi, sillä vuoden jälkipuoliskolla sinua voi vaania työssäsi vaara tehdä jokin vakava virhe, joka voisi olla haitaksi nousujohteiselle urallesi. Kiitos keskittymiskykysi vältät kuitenkin virheet ja pääset etenemään urallasi, ja se näkyy myös palkassasi.
Yrittäjäjousimiehillä voi olla välillä rankkaa. Harkitse päätöksiäsi tarkkaan, sillä väärä päätös voi johtaa suuriin tappioihin. Parempi on edetä hitaasti ja harkiten, sillä liian nopea toiminta voi tuoda myös yhtä nopeaa takapakkia.

RAHA-ASIAT

Raha-asiasi ovat tänä vuonna varsin hyvässä tasapainossa. Olet suunnitellut jo pidemmän aikaa jotakin suurempaa hankintaa, kuten autoa tai vaikkapa asuntoa tai kesämökkiä, ja saatat olla nyt valmis etenemään suunnitelmassasi. Muutoin sinun kannattaa olla tarkkana rahoistasi. Mieti kahteen tai mielellään kolmeen kertaan, ennen kuin lainaat kenellekään rahaa. Joku voi yrittää käyttää sinun avokätisyyttäsi hyväkseen.

OPISKELU

Vuosi on opiskelun kannalta hyvin suotuisa. Sinulla on nyt hyvä tilaisuus viedä kesken jääneet opintosi päätökseen tai täydentää entisiä opintojasi.

TERVEYS

Hyvä mieliala on avain terveyteen. Kun mielialasi on kevyt ja iloinen, voit kaikin puolin hyvin. Yritä välttää myös liian rasvaisia ja raskaita ruokia, sillä ne tekevät niin ruumiisi kuin mielesikin raskaaksi.

HENKINEN KASVU

Tunnet itsesi alkuvuodesta hieman epävarmaksi ja hämmentyneeksi. Se on merkki siitä, että jonkinlainen henkinen muutos on tulossa. Älä vastusta sitä, vaan ole rohkea ja utelias ja ota kaikki uusi avoimin mielin vastaan.


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja