Härkä-tähtimerkin vuosihoroskooppi 2016

HÄRKÄ 20.4.–20.5.

Tutustu Härkä-tähtimerkin vuosihoroskooppiin. Katso mitä vuosi 2016 tuo sinulle rakkauden, työn, rahan ja terveyden saralla.

RAKKAUS

Härkä vetää tänä vuonna vastakkaista sukupuolta puoleensa kuin magneetti. 
Sinkuille vuosi tuokin uusia mielenkiintoisia mahdollisuuksia. Flirttailet villisti ja saat kokea intohimoa ja voimakkaita tunteita, vaikkei suhde välttämättä kehittyisikään sen pitemmälle. 
Parisuhteessa elävätkään eivät välty intohimoisilta tunteilta. Kun onnistut suuntaamaan ne omaan kumppaniisi, niin hieman väljähtänytkin suhde voi saada aivan uutta kipinää. Jos kohde sen sijaan on joku muu, voi kumppanin kanssa olla luvassa suuria hankaluuksia, joista et ehkä enää puhumalla selviä.

PERHE

Perheen sisäisissä suhteissa sinun kannattaa puhumisen sijasta keskittyä kuuntelemaan mitä perheenjäsenilläsi on sinulle sanottavaa. Joskus kuvittelet tietäväsi heitä itseään paremmin mitä he haluavat ja tarvitsevat, vaikka oikeasti et sitä tiedä. Saatat yllättyä, kun kuulet.

YSTÄVÄT

Härät eivät ole kaikkein helpoimpia ihmisiä, ja se voi aiheuttaa vaikeuksia suhteissa muihin. Sinulle rehellisyys on tärkeää, sillä se rakentaa luottamusta. Älä kuitenkaan sekoita rehellisyyttä suorapuheisuuteen, sillä se voi vahingoittaa ystävyyssuhteitasi jopa peruuttamattomasti.

TYÖ

Härät suhtautuvat intohimoisesti kaikkeen mitä tekevät. Kunnianhimosi pakottaa sinua tähtäämään työssäsi koko ajan korkeammalle ja korkeammalle. Saat tunnustusta kyvyistäsi, eikä palkankorotuksenkaan mahdollisuus ole poissuljettu. Älä odota kuitenkaan suurta menestystä liian nopeasti. Nauti pienestäkin etenemisestä, sillä se vie sinua vähitellen kohti suurta päämäärääsi.

RAHA-ASIAT

Olet yleensä varsin säästäväinen, etkä halua tuhlata rahojaan turhuuksiin. Tänä vuonna panet rahaa säästöön pahan päivän varalle, ja se on todella hyvä asia. Raha ei aiheutakaan sinulle nyt ongelmia. Siitä ei ole puutetta, mutta toisaalta sitä ei ole myöskään niin paljon, että sinun täytyisi miettiä miten sen sijoittaisit järkevimmin ja tuottoisimmin.

OPISKELU

Härkä on älykäs ja itsevarma, ja siksi etenet nopeasti opinnoissasi. Saatat saavuttaa tavoitteesi jopa etuajassa. Nopeuteen ei kuitenkaan pidä pyrkiä huolellisuuden kustannuksella. Älä hutiloi, vaan todella keskity siihen mitä teet.

TERVEYS

Härät ovat yleisesti ottaen hyvin terveitä. Saat tehdä asioita jotka tekevät sinut onnelliseksi, ja sillä on suora vaikutus sinun terveydentilaasi.  Niinpä olet fyysisesti hyvässä kunnossa, eikä stressikään juuri pääse vaivaamaan sinua.

HENKINEN KASVU

Yritä opetella toimimaan rauhallisesti ja harkitusti. Kun et toimi liian äkkinäisesti, pystyt paremmin hallitsemaan elämääsi ja tekemiäsi.


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja