Mainos

Neitsyt-tähtimerkin vuosihoroskooppi 2016

NEITSYT 23.8.–22.9

Tutustu Neitsyt-tähtimerkin vuosihoroskooppiin. Katso mitä vuosi 2016 tuo sinulle rakkauden, työn, rahan ja terveyden saralla.

RAKKAUS

Vuoden alkaessa et tunne olevasi kovin tyytyväinen rakkauselämääsi.  Kaikki on tavallaan hyvin, mutta silti mikään ei tunnu oikein miltään. Tyytymättömyys on kuitenkin edellytys muutokselle, ja sellainen on jo tulossa. Sinä itse päätät mihin suuntaan. Oikealla asenteella ja määrätietoisuudella voit palauttaa suhteeseesi intohimon, joka on siitä viime aikoina puuttunut.
Sinkuilla on tänä vuonna loistavat mahdollisuudet pysyvän kumppanin löytämiseen. Olet kiehtova ja intohimoinen, ja se kasvattaa vetovoimaasi. Kumppanin löytäminen ei ole vaikeaa, mutta sinun täytyy osata valita lukuisista ehdokkaista se sopivin. Kun se oikea löytyy, voi syntyä vuosisadan rakkaustarina.

PERHE

Perheen sisäiset ongelmat kannattaa ratkaista jo ennen kuin niitä ehtii syntyä. Avain auvoiseen perhe-elämään on avoimuus ja puhuminen.

YSTÄVÄT

Sinä ja joku vanha ystäväsi olette muuttuneet. Teillä voi nykyisin olla täysin erilaiset näkemykset monista asioista.  Siitä huolimatta teillä on yhteinen menneisyys ja jaatte asioita, joita kukaan muu ei teistä tiedä. Se yhdistää teitä vahvemmin kuin mikään muu.

TYÖ

Työasiat sujuvat sinulta tänä vuonna hyvin. Olet oikeasti kiinnostunut työstäsi ja valmis paahtamaan pitkää päivää. Sinä et tee sitä rahan takia, vaan siksi että todella nautit työstäsi ja haluat saada hyviä tuloksia aikaan. Tahdot myös oppia koko ajan lisää omasta alastasi ja kehittää uusia ja entistä parempia työmenetelmiä.
Työtä etsivillä neitsyillä on tänä vuonna hyvät mahdollisuudet uuden työpaikan löytämiseen. Älä tee kuitenkaan liian hätäisiä päätöksiä, vaan puntaroi tarkkaan eri vaihtoehdot.

RAHA-ASIAT

Neitsyet ovat luonteeltaan hyvin säästäväisiä. Sinulle ei tuota vaikeuksia pidättäytyä tuhlailemasta silloin, kun rahasi eivät siihen riitä. Sinä osaat myös suunnitella hankintasi hyvin ja onnistut aina löytämään edullisimmat vaihtoehdot, joten pärjäät tarvittaessa pienelläkin budjetilla.

OPISKELU

Neitsyt on luonteeltaan tarkka ja perusteellinen ja ottaa opintonsa vakavasti. Se voi joskus kostautua pienenä hitautena, sillä sinun voi olla välillä vaikea pitää kiinni edes omista, saati koko ryhmän, aikarajoista.

TERVEYS

Terveys voi aiheuttaa sinulle huolta vuoden 2016 aikana. Henkinen stressi saattaa ilmentyä fyysisinäkin oireina. Ulkoilu on hyvä keino rentoutua ja unohtaa stressinaiheet, ja samalla myös kuntosi nousee ja terveytesi kohenee.

HENKINEN KEHITYS

Mieti mitä kaikkea sinulla jo on, äläkä sitä mitä sinulta vielä puuttuu.  Sinun täytyy myös löytää itsesi ja omat taitosi. Luota itseesi, äläkä ole liian kriittinen itseäsi kohtaan.


Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja