Mainos

Skorpioni-tähtimerkin vuosihoroskooppi 2016

SKORPIONI 24.10.–22.11.

Tutustu Skorpioni-tähtimerkin vuosihoroskooppiin. Katso mitä vuosi 2016 tuo sinulle rakkauden, työn, rahan ja terveyden saralla.

RAKKAUS

Skorpionit ovat äärimmäisen vetovoimaisia ja intohimoisia ihmisiä. Vuosi 2016 onkin täynnä voimakkaita tunteita.

Voimakkaat tunteet voivat kuitenkin helposti aiheuttaa myös riitoja ja ryppyjä rakkauteen. Elämä rakkaasi kanssa on muuten kaikin puolin ihanaa ja onnellista, joten yritä erimielisyyksien syntyessä hillitä itseäsi ja raivoasi. Viime kädessä kärsit aggressiivisuudestasi kaikkein eniten itse.
Sinkuilla intohimo ja vahvat tunteet sen sijaan voivat olla juuri se mikä mahdollistaa kumppanin löytämisen. Ne antavat sinulle rohkeutta flirttailla ja luoda vihjailevia katseita suuntaan jos toiseenkin. Ehkäpä niiden kohteeksi osuu myös elämäsi mies tai nainen. Unohda menneet vastoinkäymiset ja suuntaa katse tulevaisuuteen, ja rakkauteen.

PERHE

Sinulla saattaa olla jonkinlaisia erimielisyyksiä vanhempiesi kanssa. Asiat kuitenkin riitelevät, eivät ihmiset. Kun hyväksytte eriävät mielipiteenne, ettekä yritä pakottaa toisianne muuttumaan, välinne vahvistuvat entisestään.

YSTÄVÄT

Ystäväsi saattaa syyttää sinua epäsuorasti jostakin, tai siltä sinusta ainakin tuntuu. Se voi aiheuttaa välillenne epäluottamusta, joka alkaa helposti kasvaa lumipallon tavoin. Selvittäkää asia, ennen kuin on liian myöhäistä.

TYÖ 

Työasiat sujuvat tänä vuonna skorpioneilta paremmin kuin hyvin. Olet itse tyytyväinen suorituksiisi, ja niin on esimiehesikin. Eivätkä sinun taitosi jää ulkopuolisiltakaan huomaamatta. Se voi poikia uusia ja entistä mielenkiintoisempia työtarjouksia. Muista kuitenkin olla rasittamatta itseäsi liikaa, ettei menestyksesi jäisi yhteen ainoaan kertaan. Sitä paitsi yhteistyössä muiden kanssa voit saada paljon enemmän aikaan. Etsi siis sopivia yhteistyökumppaneita.

RAHA-ASIAT

Olet usein turhan kevytmielinen raha-asioissa. Tänä vuonna onnistut kuitenkin panemaan rahaa hieman myös säästöön. Se antaa sinulle mahdollisuuden tehdä jonkin hankinnan, josta olet haaveillut jo pitkään. Lisäksi sinulle voi tulla joitakin odottamattomia kuluja, ja myös niistä selviydyt kiitos säästäväisyytesi.

OPISKELU

Sinun voi olla tänä vuonna vaikea pitää aikatauluista kiinni opinnoissasi. Yritä keskittyä, äläkä anna ajatustesi harhailla, niin pysyt aikataulussa kuin itsestään.

TERVEYS

Tänä vuonna sinulta voi puuttua aloitekykyä ja lykkäät helposti asioita tuonnemmaksi. Älä anna laiskuuden ottaa sinusta valtaa, vaan piristä mieltäsi ja ruumistasi kuntoilemalla mieluiten ulkoilmassa, jos se vain on mahdollista. Se antaa sinulle energiaa ja elinvoimaa.

HENKINEN KASVU

Skorpioni on usein turhan riidanhaluinen ja hyökkäävä, ja siitä sinun pitäisi päästä eroon. Sinun kannattaa opetella myös kuuntelemaan muita, eikä olla liian itsenäinen ja itsepäinen.


Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.