Mainos

Kalat-tähtimerkin vuosihoroskooppi 2016

KALAT 20.2.–20.3.

Tutustu Kalat-tähtimerkin vuosihoroskooppiin. Katso mitä vuosi 2016 tuo sinulle rakkauden, työn, rahan ja terveyden saralla.

RAKKAUS

Kalat ovat pohjimmiltaan hyvin romanttisia, vaikka se ei aina näykään heistä päällepäin. Sinä et heti näytä tunteitasi, vaan tarvitset aikaa. Se joka jaksaa odottaa, saa kuitenkin sinusta uskollisen kumppanin niin myötä- kuin vastamäkeen. Seurusteleville kaloille voi tulla aika viedä suhdetta astetta vakavammaksi. Kyseeseen voi tulla yhteen muuttaminen, naimisiin meneminen tai vaikkapa yhteisen asunnon ostaminen.
Sinkuille vuosi ei ole yhtä myönteinen. Menneiden pettymysten pelottamana et lähde kovin kevyesti uusiin suhteisiin, vaan sulkeudut helposti kuoreesi. Älä anna pelon ottaa sinusta valtaa, vaan uskalla avata sydämesi elämälle, ja rakkaudelle.

PERHE

Perheasioissa kalat voivat joutua haastaviin tilanteisiin. Vanhempasi saattavat sairastella ja tarvita huolenpitoasi. Joudutkin todella tasapainottelemaan, jotta saat aikasi ja voimasi riittämään sekä lapsistasi että vanhemmistasi huolehtimiseen.

YSTÄVÄT

Sinun kannattaa kuunnella mitä ystävilläsi on sinulle sanottavaa, eikä olla koko ajan äänessä itse. He ovat ehkä jo pitkään halunneet sanoa sinulle jotakin, mutta et ole antanut heille suunvuoroa.

TYÖ

Vuosi 2016 on kaloille ammatillisesti varsin tasapainoinen. Työasiat rullaavat omalla painollaan, ja työtilanteesi on vakaa. Siitä huolimatta, tai ehkä juuri tasaisen ja hieman yksitoikkoisenkin tilanteen takia, sinua saattaa houkuttaa työpaikanvaihto tai hakeutuminen kokonaan uusille urille. Mieti onko aika nyt oikea hypylle tuntemattomaan. Ehkä sinun kannattaisi odottaa parempia aikoja.

RAHA-ASIAT

Kaloilla on taito huolehtia raha-asioistaan ja sopeuttaa menonsa tuloihin, joten raha-asiat eivät pääse muodostumaan ongelmaksi. Rahatilanteesi onkin tänä vuonna hyvä, ja sinulla on varaa toteuttaa jokin suurempi hankinta. Lue kuitenkin tarkkaan kaikki raha-asioihin liittyvät paperit, ennen kuin allekirjoitat mitään.

OPISKELU

Sinulla on pelko, ettet selviydy kaikesta siitä mitä opinnot sinulta vaativat. Se stressaa sinua ja voi hidastaa merkittävästi etenemistäsi. Syksyllä saat lisää itsevarmuutta, ja se antaa sinulle voimaa viedä opintojasi aktiivisesti eteenpäin. Valmistuminen ja opintojen päättyminen alkaa jo häämöttää.

TERVEYS

Terveydentilasi ei aiheuta sinulle suurempaa huolta vuoden aikana. Muista kuitenkin, että myös mielialasi vaikuttaa terveyteesi. Sinun onkin löydettävä tasapaino mielen ja ruumiin välillä. Liiku ja huolehdi hyvinvoinnistasi, niin saat hyvää oloa ja terveyttä koko vuodeksi.

HENKINEN KASVU

Alkuvuodesta tunnet itsesi jotenkin araksi ja epävarmaksi. Vuoden edetessä löydät kuitenkin rohkeutesi ja elämänilosi, ja se antaa sinulle voimaa tavoitella sitä mitä elämältäsi haluat.


Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja