Mainos

Leijona-tähtimerkin vuosihoroskooppi 2016

LEIJONA 23.7.–22.8.

Tutustu Leijona-tähtimerkin vuosihoroskooppiin. Katso mitä vuosi 2016 tuo sinulle rakkauden, työn, rahan ja terveyden saralla.

RAKKAUS

Rakkautta ja romantiikkaa ei tule leijonien elämästä puuttumaan. Olet luova, ja se näkyy myös tavoissasi osoittaa rakkauttasi. Sinulle ei ole ongelma osoittaa tunteitasi, mutta ikävä kyllä se pätee myös kielteisiin tunteisiin.  Älä ole liian määräilevä, vaan anna myös kumppanillesi mahdollisuus kertoa mitä hän haluaa. Kompromissien tekemistä kannattaa harjoitella, sillä se tekee elämästänne entistä onnellisempaa.
Sinkuilta ei puutu hyviä tilaisuuksia, mutta mitään vakavampaa suhdetta ei välttämättä synny. Jokainen suhde on kuitenkin tärkeä, ja ainakin ne kasvattavat sinun luottamustasi itseesi ja vetovoimaasi. Se helpottaa jatkossa sen oikean kumppanin löytämistä.

PERHE

Lapset tuovat onnea ja iloa elämääsi, mutta tänä vuonna on luvassa myös hetkiä, jolloin he todella osaavat koetella hermojasi. Yritä niellä kiukkusi. Lasten jos kenen edessä sinun on osattava käyttäytyä kuin aikuinen.

YSTÄVÄT

Egosi on leijonamaisen korostunut. Vanhat ystäväsi jo tuntevat sinut ja osaavat jättää uhosi omaan arvoonsa. He tietävät, että karjuvan kuoresi alla asuu kehräävä pikkukissa. Uusien ystävien voi sen sijaan olla vaikea tietää miten sinuun pitäisi suhtautua, ja karkotat heidät helposti kauemmaksi.

TYÖ

Kunnianhimo ja voitontahto kuvailevat sinua parhaiten työasioissa. Tänä vuonna sinulla on mitä parhaimmat mahdollisuudet menestyä. Vältä kuitenkin töissä liikaa komentelevuutta etenkin, jollet edes ole esimiesasemassa. Sitä paitsi paras johtaja ei ole se joka komentaa muita, vaan se joka saa toiset toimimaan toivomallaan tavalla näiden edes huomaamatta sitä. Ahkeruus ja sinnikkyys ovat ominaisuudet, jotka vievät sinut parhaiten menestykseen.

RAHA-ASIAT

Leijona haluaa olla ykkönen myös raha-asioissa. Luotat ehkä liikaa kykyihisi ja voit tehdä riskisijoituksia, joiden tekemiseen taitosi eivät riitä. Jätä sijoitukset muille ja keskity mieluummin ahkeraan työntekoon ja sen tuomaan tulotasoon.

OPISKELU

Keskittyminen opintoihin voi olla sinulle vuoden alussa vaikeaa. Yritä silti viedä opintojasi aktiivisesti eteenpäin, sillä kesä tulee pian ja sen myötä pakollinen opiskelutauko. Syksyyn mennessä olet kerännyt uutta energiaa ja saat aivan erilaisen otteen opintoihisi.

TERVEYS

Painon pitäminen kurissa voi olla sinulle haaste. Olet kuitenkin myös hyvin päättäväinen, ja kun päätät keventää ruokavaliotasi ja lisätä liikuntaa, niin se myös tapahtuu.

HENKINEN KASVU

Päättäväisyytesi ja itsenäisyytesi vievät sinua pitkälle. Sinun kannattaa kuitenkin pitää ne sopivissa rajoissa, ettet päästä niitä karkaamaan määrääväisyyden ja itsepäisyyden puolelle.


Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.