Oinas-tähtimerkin vuosihoroskooppi 2016

OINAS 21.3.–19.4.

Tutustu Oinas-tähtimerkin vuosihoroskooppiin. Katso mitä vuosi 2016 tuo sinulle rakkauden, työn, rahan ja terveyden saralla.

RAKKAUS

Oinaiden parisuhteessa voi olla tänä vuonna hankaluuksia. Yritä hillitä liiallista aggressiivisuuttasi ja itsepäisyyttäsi. Etenkin uudessa suhteessa se voi pelottaa toisen kauemmaksi tai jopa kokonaan pois. Epävarmuus ei ole sinua varten. Et halua jäädä roikkumaan epävarmaan suhteeseen, vaan haluat tehdä päätöksen suuntaan tai toiseen.
Sinkuilla alkuvuosi voi alkaa varsin tasaisissa ja viileissäkin merkeissä, mutta valon lisääntyessä ja auringon alkaessa lämmittää alkavat tunteetkin vähitellen lämmetä. Mielenkiintoisia kohtaamisia sinulta ei tule puuttumaan. Yrityksiä parisuhteen muodostamiseenkin voi olla, mutta ne tuovat kuitenkin pikemminkin hankaluuksia kuin iloa ja rakkautta elämääsi.

PERHE

Perhe-elämässä on niin ylä- kuin alamäkiäkin. Äkkipikaisuutesi voi aiheuttaa ristiriitoja niin sisaruksiesi kuin vanhempiesikin suuntaan. Aina et huomaa lainkaan käyttäytyneesi ikävällä tavalla, joten et tajua pyytää edes anteeksi.

YSTÄVÄT

Ystävien kanssa voi esiintyä erimielisyyksiä vuoden alkupuolella. Älä kuitenkaan uhraa ystävyyssuhteitasi niiden takia, vaan selvittäkää yhdessä erimielisyydet. Ystävät ovat tärkeä voimavara elämässäsi, ja heistä kannattaa pitää kiinni.

TYÖ

Työrintamalla jatkat aiemmin valitsemallasi tiellä, eikä suuria muutoksia ole luvassa. Kun teet kovasti työtä ja uskot itseesi ja mahdollisuuksiisi, mikään ei voi olla esteenä menestyksellesi. Sinulla on hyviä ja luovia ideoita, joten varmista, että ne tulevat työpaikallasi kuulluiksi. Aina välillä sinun kannattaa ottaa askel taaksepäin, jotta pystyt näkemään paremmin kokonaisuuden ja osaat suhteuttaa toimintasi siihen. Älä anna pienten pettymysten lamauttaa sinua, vaan kulje määrätietoisesti kohti tavoitettasi. Kun pidät kiinni aikatauluista, niin myös saavutat tavoitteesi.

RAHA-ASIAT 

Rahalla on varsin tärkeä rooli elämässäsi, myönnätpä sitä tai et. Jokaisella ihmisellä on pieniä ja suurempiakin tarpeita ja toiveita, joita voi olla vaikea täyttää ilman rahaa. Varo kuitenkin tuhlaamasta kaikkia kovalla työllä ansaitsemiasi rahoja saman tien. 

OPISKELU

Tartut tänä vuonna päättäväisesti opiskeluihisi, ja keskittymiskykysi on mahtava. Se auttaa sinua viemään opintojasi kiitettävästi eteenpäin ja saavuttamaan vaikuttavia tuloksia.

TERVEYS

Hyvä terveys on sinulle normaali olotila pitkälle kesään. Siksi et ehkä muista huolehtia terveydestäsi ja kunnostasi, ja se saattaa kostautua loppuvuoden aikana. Kuuntele siis kehoasi ja ryhdy tarvittaessa tekemään muutoksia elintapoihisi ja ruokavalioosi.

HENKINEN KASVU

Sinun asenteesi vaikuttaa kaikkeen mitä teet. Yritä siis päästä eroon kielteisyydestäsi. Unohda menneen vuoden hankaluudet ja katso avoimesti ja myönteisesti uuteen vuoteen.


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja