Vesimies-tähtimerkin vuosihoroskooppi 2016

VESIMIES 20.1.–19.2.

Tutustu Vesimies-tähtimerkin vuosihoroskooppiin. Katso mitä vuosi 2016 tuo sinulle rakkauden, työn, rahan ja terveyden saralla.

RAKKAUS

Parisuhteessa on aina omat haasteensa ja hankaluutensa, mutta uusi vuosi tuo rakkauselämässäsi selkeän käänteen parempaan. Myrskyisten aikojen jälkeen on parisuhteessa eläville luvassa rauhallista ja tasapainoista yhteiseloa, joka saattaa johtaa yhteisen kodin hankkimiseen ja perheen perustamiseen.
Sinkuillakin on nyt hyvät mahdollisuudet vakiintua. Itsevarmalle vesimiehelle kevyt flirttailu ja seurustelu ei ole koskaan ollut vaikeaa. Kestävän suhteen solmiminen sitä vastoin ei ole ottanut onnistuakseen. Tänä vuonna voit kuitenkin löytää elämäsi rakkauden, jonka kanssa sinun on hyvä asettua aloilleen. Huonojen kokemusten jälkeen onni hymyilee viimein sinullekin.

PERHE

Kiire vaivaa sinua tänä vuonna, eikä se voi olla vaikuttamatta ihmissuhteisiisi. Sinulla ei ole niin paljon aikaa perheellesi kuin haluaisit. Perhe on silti aina tukenasi kaikessa mitä teet.

YSTÄVÄT

Vesimiehillä on tänä vuonna hyvät mahdollisuudet tutustua uusiin ihmisiin ja kasvattaa ystäväpiiriään. Useimmat ystävät tosin löytyvät töiden parista, sillä siellä kuitenkin vietät suurimman osan päivästäsi.

TYÖ

Työn kannalta tämä vuosi on vesimiehille kaikin tavoin onnistunut. Saat lopulta tunnustusta pitkäaikaisista ponnisteluistasi, eikä se jää onneksi pelkäksi sanahelinäksi, vaan luvassa voi olla myös palkankorotus tai ylennys, tai ehkä jopa molemmat. 
Myös suhteesi työkavereihin ja asiakkaisiin ovat kunnossa. Sinä olet pidetty työkaveri, sillä osaat katsoa asioita kaikkien osapuolien näkökulmasta. Sinä varaat aina aikaa asioiden kartoittamiseen ja teet päätökset vasta sitten, kun sinulla on tarpeeksi tietoa.

RAHA-ASIAT

Vuosi on rahallisesti myönteinen. Tulosi kasvavat, ja se näkyy myös pankkitililläsi, kunhan vain pidät liian tuhlaavaisuutesi kurissa. Rahan ansaitseminen on paljon vaikeampaa kuin rahan tuhlaaminen. Älä ostele sellaista mitä et tarvitse, äläkä myöskään lainaa rahaa kenellekään kovin kevyin perustein. Muista että voit auttaa ystäviäsi muutenkin kuin rahallisesti.

OPISKELU

Sinä olet päättäväinen ja velvollisuudentuntoinen. Olet todella innostunut opinnoistasi, eikä mikään voi tänä vuonna estää sinua etenemästä opinnoissasi ja saavuttamasta tavoitteitasi.

TERVEYS

Pieniä päänsärkyjä ja kausiflunssia lukuun ottamatta terveydentilasi pysyy varsin hyvänä koko vuoden ajan. Muista syödä terveellisesti ja juoda runsaasti vettä.

HENKINEN KASVU

Tartu itsevarmasti haasteisiin. Kun näet itsesi toiminnassa, pystyt paremmin tutustumaan itseesi ja löytämään sen kuka todella olet.


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja