Mainos

Kaksoset-tähtimerkin vuosihoroskooppi 2016

KAKSOSET 21.5.–20.6.

Tutustu Kaksoset-tähtimerkin vuosihoroskooppiin. Katso mitä vuosi 2016 tuo sinulle rakkauden, työn, rahan ja terveyden saralla.

RAKKAUS

Intohimo hallitsee tänä vuonna kaksosia ja vie heitä helposti mukanaan. 
Sinkuilta ei todellakaan tule sopivia tilaisuuksia puuttumaan. Sinulla on paljon rakkautta annettavana, ja voit viimein löytää sopivan kohteen piilossa olleille vahvoille tunteillesi.
Parisuhteessa elävätkin löytävät itsensä ja kumppaninsa väliltä tunteita, joita eivät enää uskoneet voivansa kokea. Se auttaa sinua unohtamaan parisuhteessa aiemmin kokemasi vääryydet, ja ongelmat jäävät kauas taakse.

PERHE

Perhe on monimutkainen rakennelma, ja siksi sinun ei pidä pelästyä, vaikka välillä syntyisikin pieniä väärinkäsityksiä ja jopa riitoja. Hyviä hetkiä on kuitenkin paljon enemmän, joten nauttikaa toisistanne ja yhdessäolostanne.

YSTÄVÄT

Älä anna itsekkyytesi tulla sinun ja ystäviesi väliin. Kun sinä joustat, niin ystäväsikin joustavat, ja teillä kaikilla on paljon mukavampaa.

TYÖ

Kaksosilta ei puutu päättäväisyyttä töissään. Sinä pyrit tavoitteisiisi voimiasi ja vaivojasi säästämättä, etkä hellitä ennen kuin olet saavuttanut ne. Olet valmis tekemään työtä aamusta iltaan ja välillä myöhään yöhönkin. Stressi on sinulle tuttu tunne, mutta et anna sen hermostuttaa tai lamaannuttaa sinua, vaan käytät sen pikemminkin voimavarana, joka saa sinut jaksamaan. Kova työntekosi ja omistautumisesi myös kannattaa, ja tulet saamaan ansaitsemasi palkinnon ennemmin tai myöhemmin.

RAHA-ASIAT

Olet luonteeltasi hieman tuhlailevainen. Sinun kannattaakin opetella säästäväisyyttä. Päätä panna jokaisesta palkastasi hieman rahaa säästöön tulevaisuuden varalle. Päätä myös olla tekemättä harkitsemattomia heräteostoksia. Jos sinua houkuttaa ostaa jotakin, lykkää hankintaa seuraavaan päivään. Jos silloin vielä tunnet tarvitsevasi sitä, osta se, mutta mitä luultavimmin et enää edes muista koko asiaa.

OPISKELU

Opintosi saattavat hieman hidastua vuoden aikana, sillä niin monet muut asiat vaativat huomiotasi ja häiritsevät keskittymistäsi. Voit ehkä joutua harkitsemaan jopa opintojesi keskeyttämistä väliaikaisesti, jotta selviät muista velvollisuuksistasi ja voit taas tauon jälkeen omistautua täysillä opiskelulle.

TERVEYS

Olet ollut varsin terve koko ikäsi, mutta muista että terveys ei ole mikään itsestäänselvyys tai saavutettu etu. Sinun kannattaa tarkkailla syömistäsi ja huolehtia siitä, että liikut ja ulkoilet riittävästi. Älä myöskään istu liian pitkään paikallasi, vaan muista nousta aina välillä jaloittelemaan.

HENKINEN KASVU

Kohtaat tänä vuonna monia haasteita. Älä kuitenkaan pelästy niitä, silla juuri ne voivat auttaa sinua kehittymään ja löytämään sen millainen todellisuudessa olet.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.