Mainos

Vaaka-tähtimerkin vuosihoroskooppi 2016

VAAKA 23.9.–23.10.

Tutustu Vaaka-tähtimerkin vuosihoroskooppiin. Katso mitä vuosi 2016 tuo sinulle rakkauden, työn, rahan ja terveyden saralla.

RAKKAUS

Vaaka arvostaa yleensä tasapainoa ja turvallisuutta ihmissuhteissa. Tänä vuonna sinun on kuitenkin suorastaan mahdoton pitää piilossa sisäistä viettelijääsi. Sinkkuvaa’at voivat valloittaa kenet ikinä haluavat. Vipinää ja valloituksia riittää, eikä pysyvänkään parisuhteen mahdollisuus ole täysin poissuljettu.
Parisuhteessakin eläville vuosi on kaikkea muuta kuin yksitoikkoinen. Sinä tiedät miten saat rakkaaltasi jalat alta vielä vuosien tai vuosikymmentenkin jälkeen. Intohimoa ei väliltänne todellakaan tule puuttumaan. Vuodesta tuleekin hyvin onnellinen ja myönteisellä tavalla yllättävä.

PERHE

Vaaka voi joutua olemaan tänä vuonna pitkiäkin aikoja erossa perheestään. Onneksi nykytekniikka mahdollistaa yhteydenpidon välimatkasta huolimatta. Itse asiassa voi olla, että olet nyt enemmän yhteyksissä perheeseesi kuin jos olisitte samalla paikkakunnalla.

YSTÄVÄT

Työkiireet saattavat estää sinua tapaamasta ystäviäsi niin paljon kuin haluaisit. Hyvää ystävyyssuhdetta kiire ei kuitenkaan pysty kaatamaan, eikä teillä ainakaan ole puheenaiheista puutetta silloin harvoin kun tapaatte.

TYÖ

Töissä sinulta ei tule kiirettä ja haasteita puuttumaan. Joudut tekemään työssäsi tärkeitä päätöksiä, joilla on suuri vaikutus sekä sinun itsesi että koko yrityksen tulevaisuuteen. Sinulla on taito nähdä mahdollisuuksina asiat, jotka muut näkevät pelkkinä ongelmina. Mieti tarkkaan onko kyse vain sinun omista mahdollisuuksistasi vai hyötyvätkö niistä myös muut. Palkkatyössä yrityksen etu on aina tärkein.

RAHA-ASIAT

Raha-asiat eivät aiheuta sinulle tämän vuoden aikana suurempaa huolta.  Sinulla on rahaa sen verran, että voit sallia itsellesi välillä pieniä heräteostojakin. Ostelet myös mielellään lahjoja sinulle tärkeille ihmisille. Suurissa rahaa koskevissa päätöksissä sekä lainaa ottaessasi tai antaessasi sinun kannattaa kuitenkin keskustella ensin asiantuntijoiden kanssa. Sinun on syytä olla varovainen, ettet tule huijatuksi.

OPISKELU

Vuoden alkupuolella voivat monet odottamattomat asiat hidastaa opintojasi. Onnistut kuitenkin ennen kevättä saamaan uudelleen otteen opinnoistasi ja syksyyn mennessä olet jälleen saavuttanut tavoitteesi tai jopa ylittänyt ne.

TERVEYS

Sinulla voi olla pientä kipuilua eri puolilla kehoasi. Kunnon venyttely ja hieronta tekevät ihmeitä kolottavalle kehollesi ja piristävät samalla myös mieltäsi.

HENKINEN KASVU

Vaakojen on opittava pääsemään eroon kielteisyydestään. Kaikissa asioissa on myönteisetkin puolet. Sinun täytyy vain osata katsoa asioita sellaisesta kulmasta, että pystyt näkemään ne. Se auttaa sinua tekemään oikeita valintoja.


Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.