Mainos

Rapu-tähtimerkin vuosihoroskooppi 2016

RAPU 21.6.–22.7.

Tutustu Rapu-tähtimerkin vuosihoroskooppiin. Katso mitä vuosi 2016 tuo sinulle rakkauden, työn, rahan ja terveyden saralla.

RAKKAUS

Myönteisyys hallitsee tänä vuonna rapujen elämää ja myös ihmissuhteita.
Parisuhteessa elävien rapujen elämä on auvoista ja onnellista ja saattaa edetä avioliiton tai kihlautumisen asteelle.
Sinkuille syksy on vuoden parasta aikaa. Sinkkuravuilla on vilkas sosiaalinen elämä, ja se takaa, ettei potentiaalisia ehdokkaita tule puuttumaan. Mieti vain etukäteen, mitä todella haluat. Haluatko vakiintua vai pitää vain hauskaa. Varaudu kuitenkin myös siihen, etteivät suhteet välttämättä kestä, vaan voivat päättyä yhtä nopeasti kuin ovat alkaneetkin.

PERHE

Rapu on hyvin perhekeskeinen ihminen. Siksi sinulle voivat tuottaa suurta tuskaa ristiriidat, joita sinulla on sisaruksiesi kanssa. Toisaalta perheen tärkeys antaa sinulle myös voimaa selvittää ristiriidat, ja siinä myös onnistut sinnikkyytesi ansiosta. Vuoden aikana suhteenne lujittuvat ja ongelmat jäävät taakse.

YSTÄVÄT

Vuosi on hyvin myönteinen ystävyyssuhteillesi. Harrastat ja matkustat yhdessä ystäviesi kanssa, ja se antaa teille mahdollisuuden keskustella myös varsin syvällisistä asioista. Se lähentää teitä ja vahvistaa suhdettanne entisestään.

TYÖ

Vuoden alkaessa olet täynnä intoa ryhtyä uusiin projekteihin. Sinulla riittää luovuutta ja mielikuvitusta, ja niistä molemmista on sinulle paljon hyötyä työssäsi. Olet myös hyvin kunnianhimoinen ja määrätietoinen, ja se auttaa sinua saamaan lopulta valmiiksi monet keskeneräiset projektit.
Työkavereiden kanssa voi välillä syntyä yhteentörmäyksiä. Ne kuitenkin ratkeavat parhaiten, kun joustat ja olet valmis kompromisseihin, vaikka tiedät, ettet olekaan väärässä.

RAHA-ASIAT

Sinä et pidä taloudellisesta epävarmuudesta ja siksi haluatkin, että sinulla on aina jonkin verran rahaa säästössä pahan päivän varalle. Pidät niin tiukasti kiinni rahoistasi, että muut saattavat pitää sinua todella pihinä ja varsinaisena kitupiikkinä. Yllättäviä kuluja voi kuitenkin olla luvassa vielä tämän vuoden aikana, joten älä välitä muiden mielipiteistä.

OPISKELU

Opinnoissasi on vaativa vaihe menossa. Onneksi onnistut löytämään itsestäsi määrätietoisuutta ja sinnikkyyttä, joita tarvitset voidaksesi viedä opintosi haluamaasi lopputulokseen. Voit olla itsestäsi syystä ylpeä.

TERVEYS

Tuntemasi väsymys on sinulle merkki siitä, että sinun täytyy ruveta kiinnittämään enemmän huomiota hyvinvointiisi. Liiku riittävästi ja tarkkaile mitä syöt. Muista myös rentoutua ja levätä tarpeeksi.

HENKINEN KASVU

Selvitä tänä vuonna mitä itse haluat elämältäsi, sillä voit helposti sekoittaa omat toiveesi siihen mitä muut sinulta haluavat.  Kasvata tahdonvoimaasi ja uskalla sanoa toiveesi ääneen. Silloin ne selkeytyvät sinulle itsellesikin. Niin yksinkertaista se on.


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.