Miten näyttelijä, painonnostaja ja Remontti-Reiska ratkoisivat yhteiskunnan kinkkisimpiä haasteita? Katso julkkisten Viiden jälkeen -vaalitentti

Julkkisten vaalitentti 8:59
Katso, miten julkkikset suoriutuivat tentistä!

Viiden jälkeen -ohjelman ensimmäisessä ja ainoassa vaalitentissä perehdytään julkkisehdokkaiden näkemyksiin muun muassa talouden hoidosta.

Eduskuntavaaleissa on jälleen ehdolla kymmeniä julkisuudesta muista yhteyksistä kuin politiikasta tuttuja ehdokkaita kaikista eduskuntapuolueista, ja myös eduskunnan ulkopuolisista puolueista.

Viiden jälkeen -vaalitentissä on tänään tentattavana kolme julkkista: Riku Nieminen, Anni Vuohijoki ja Jorma Piisinen.

Näyttelijä Riku Nieminen pyrkii kansanedustajaksi vasemmistoliiton listoilta. Lääkäri, yrittäjä ja painonnoston arvokisamitalisti Anni Vuohijoki on puolestaan Liike Nyt -puolueen ehdokkaana ja Remontti-Reiskana tunnettu televisioesiintyjä ja rakennusalan yrittäjä Jorma Piisinen pyrkii perussuomalaisten kansanedustajaksi.

Ehdokkailta kysytään muun muassa miten he hillitsisivät valtion velkaantumista ja hidastaisivat ilmastonmuutosta.

Julkkisten vaalitentti Viiden jälkeen -ohjelmassa noin kello 17.20-17.40 MTV3-kanavalla. Katsottavissa myös MTV Katsomossa  – joko suorana tai milloin vain heti tentin jälkeen.

Viiden jälkeen nähdään joka arkipäivä MTV3-kanavalla kello 16.58 alkaen. 

Ohjelma on katsottavissa suorana ja tallenteena myös MTV Katsomossa. Muista päivän uutisissa ja puheenaiheissa myös MTV Uutiset Live

Lue myös:

    Uusimmat