Mainos
Ulkomaat

Päivän tärkeimmät uutiset videomuodossa

Katso täältä!

Mitä tapahtui suomalaisnaiseen liitetylle Dubain prinsessalle? "Jos katsot tätä videota, se tarkoittaa, että olen joko kuollut tai pahassa tilanteessa"

1:01

Dubaissa kadonneena ollut suomalainen Tiina Jauhiainen on palannut Suomeen, mutta erikoisen tapauksen yksityiskohdat ovat vielä selvittämättä. Jauhiaisen katoamiseen on liitetty myös hänen ystävänsä, Dubain prinsessa Sheikha Latifan pakomatka huvijahdilla kohti Intiaa.

Yllä olevalla videolla kerrotaan enemmän Jauhiaisen tapauksesta.

Pakomatka on vieläkin kesken, eikä prinsessan olinpaikasta tai kohtalosta ylipäänsä ole tietoa.

Detained in Dubai -nimisen brittiläisen konsultaatiota tarjoavan kansalaisjärjestön sivuilla kerrotaan, että Jauhiaisen lisäksi katoamiseen liittynyt kolmas henkilö, ranskalais-yhdysvaltalainen entinen vakooja Hervé Jaubert, on löytynyt. Sen sijaan 33-vuotiaasta prinsessasta ei ole havaintoja.

Prinsessan lakimies Radha Sterling julkaisi videon, jolla hän kertoo isänsä, Dubain hallitsija Sheikh Mohamed bin Rashid Al Maktoumin muun muassa huumanneen ja vanginneen hänet. 


– Teen tämän videon, koska se voi olla viimeinen, jonka teen. Olen pian lähdössä jotenkin. En ole varma, miten siinä käy, mutta olen 99 prosenttia varma, että se onnistuu, Latifa sanoo lähes 40 minuutin mittaisella Youtube-videolla.

– Isäni on valmis tappamaan pitääkseen maineensa. Hän välittää vain itsestään ja egostaan. Tämä video saattaa pelastaa henkeni. Jos katsot tätä videota, se ei ole kovin hyvä juttu. Olen joko kuollut tai pahassa tilanteessa.

NDTV:n mukaan prinsessa lähetti viimeisen WhatsApp-viestintä lakimiehelleen sunnuntaina 4. maaliskuuta. Viestissä hän kertoi olevansa ystävänsä Jaubertin kanssa, ja heitä piirittivät miehet, jotka ampuivat heitä kohti.

Viesti lähetettiin tiettävästi Yhdysvaltoihin rekisteröidyltä jahdilta 50 mailin päässä Intian rannikosta.

Jo 26. helmikuuta Latifa oli yhteydessä Detained in Dubai -järjestöön ja kertoi tarvitsevansa apua hirmuhallitsijaisänsä takia. Hän kertoi viestissä myös paostaan, joka johtui isän käytöksestä.

Jaubert on sanonut järjestölle, että heidän tarkoituksenaan oli lentää Intiasta Yhdysvaltoihin 5. maaliskuuta.

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja