Mitä kenkäsi kertovat luonteestasi?

Ulkoinen olemuksesi paljastaa luonteestasi enemmän kuin uskoisitkaan.

Tässä muutama leikkimielinen vertaus kenkien ja luonteen välillä.

Pehmeät, lampaannahkaiset talvisaappaat:

Sinä tulet ensin. Olet itsevarma ja pukeudut itseäsi varten. Et yritä miellyttää miehiä näyttämällä seksikkäältä ja valitset mieluummin hyvän olon. Käytät toisinaan korkeita korkoja, vain itsesi takia. Makuuhuoneessa olet itsevarma ja tiedät mitä haluat.

Ballerinatossut

Vaikka kenkäsi ovatkin suloiset ja tyttömäiset, sinä et ole. Olet kova luu, vastustuskykyinen ja kyyninen. Haluat pehmentää olemustasi suloisilla tossuilla. Et käytä korkoja, sillä niillä on liian hankala kävellä ja tuntisit olosi epävarmaksi, ehkä jopa alistetuksi.

Stilettikorkoiset sandaletit

Olet mehiläispesän kuningatar. Hallitset miehiä seksikkyydelläsi ja tiedät kuinka kiedot heidät pikkurillisi ympärille. Tiedät näyttäväsi upealta ja nautit katseen kohteena olemisesta. Janoat ihailua ja uhkut seksiä.

Yli-polven, matalakorkoiset nahkasaappaat

Seuraat muotia intohimoisesti. Olet kadottanut oman tyylisi vaihtelevien muotisuuntausten alle. Olet uskomaton kameleontti, joka vaihtaa tyyliä ja olemusta muotivillitysten mukaan. Pidät itseäsi tiedostavana nuorena aikuisena, mutta todellisuudessa taustalla piilee se epävarma tyttö, joka jäi koulun diskossa seinäruusuksi.

Klassiset korkokengät

Olet urasuuntautunut ohjus. Olet tehopakkaus, joka karttaa konflikteja. Teet mitä lupaat ja useimmiten vielä vähän päälle.

Lenkkitossut

Olet malttamaton ja aina liikenteessä. Et turhia odottele ja rakastat nopeatempoista elämää. Hermostut ihmisiin, jotka vaikuttavat jämähtäneen paikoilleen. Käyt mielelläsi lenkillä, jumpassa, kuntosalilla ja sinulla on kymmenen muutakin harrastusta.

Teksti: MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock, Jimmy Choo for HM ja MTV3

Lue myös:

    Uusimmat