Mitä ihmettä: Popeda saa oman nimikkoviinin!

Alkon valikoimiin on tullut lisäystä: suomalainen suosikkiyhtye Popeda on saanut oman viinimerkin. Toron viinialueelta tuleva Popeda Voitto -niminen punaviini löytyy Alkon tilausvalikoimista.

Popeda Voitto-punaviinin myynti alkoi maanantaina 2. heinäkuuta. Voitto myydään 75 cl pullossa, ja se on valmistettu yhteistyössä bändin, EMI Finlandin sekä Winestate Oy:n kanssa.

Popeda Voitto-punaviini on valmistettu Espanjassa Toron laatuviinialueella ja se on tyyliltään rotevan hedelmäinen ja täyteläinen.

– Popedan merkitys kotimaisessa rockissa on vuosikymmenten aikana vain syventynyt ja Popeda-viini on kuten Popedan musiikki, se sopii moneen eri menoon - vaikkapa verisen pihvin kaveriksi tai muuten vain rotevasti sellaisenaan nautittavaksi Popedan sävelten tahtiin. Popeda-viini aiheuttaa hekumaa ja saa sielunmaiseman sykkimään, Popedan Pate Mustajärvi ja Costello Hautamäki kommentoivat.

Popeda Voitto jatkaa EMI Finlandin ja Winestate Oy:n yhdessä luoman viinijalaulu.fi -konseptin seuraavana tuotteena. Hankkeen ensimmäinen viini, Yö-yhtyeen Loisto-punaviini pullossa ja hanapakkauksessa on ollut fanien keskuudessa suosittu jopa keräilykohteena.

(MTV3)

Lähde: EMI Finland, Winestate Oy

Lue myös:

    Uusimmat