Mitä ihmettä? Mies nielaisi vahingossa Applen AirPod-kuulokkeen – selvisi toimivana tapahtumista

Applen AirPod-kuulokkeiden kestävyyttä testattu tosielämän haasteissa taiwanilaismiehen nielaistua epähuomiossa kuulokkeensa. AirPod ei ollut tilanteesta moksiskaan, vaan jatkoi toimintaansa täydellisesti, Daily Mail uutisoi.

Taiwanilainen Ben Hsu oli torkahtanut kotisohvalleen AirPod-kuulokkeet yhä korvissaan. Herättyään mies ihmetteli, kun toista kuuloketta ei löytynyt, vaikka iPhonen paikannustoiminnon yhyttämän kuulokkeen heiveröinen piipitys kuuluikin. Lopulta Hsu ymmärsi äänen tulevan vatsastaan, johon kuuloke oli epähuomiossa päätynyt.

Lääkärikäynnin jälkeen Hsu odotteli muutaman vuorokauden, kunnes kuuloke poistui tämän elimistöstä luonnollisia teitä. Nielaistu kuuloke toimi puhdistuksen jälkeen yhä, ja akkuakin oli jäljellä mukavat 41 prosenttia.

Apple julkisti toisen sukupolven AirPodsinsa maaliskuussa ja kysyntä on ollut kovaa. Yhtiön huhutaan kehittelevän ainakin kahta uutta kuulokemallia, mutta myös nykyiset AirPodsit vaikuttavat kestävän päivittäistä elämää varsin hyvin, vaikka nälkä yllättäisikin.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja