Mitä ihmettä! Janne Kataja kosii muusikko Katja Lappia televisio-ohjelmassa – taustalla erikoinen sopimus

0:45
Joonas Nordman Show'ssa nähdään lauantaina jälleen kiinnostavia käänteitä.

Koomikko Janne Kataja julkaisi Instagram-tilillään otteen tulevan lauantain Joonas Nordman Show'sta. Kataja kosii ohjelmassa yllättäen muusikko, säveltäjä Katja Lappia. 

Koomikko, näyttelijä Janne Kataja julkaisi Instagramissa otteen tulevasta Joonas Nordman Show'sta. Ohjelma kuvataan etukäteen viikolla ja jakso nähdään lauantaina. 

Videolla mies paljastaa, että hänellä ja kapellimestarina Joonas Nordman Show'ssa sekä muun muassa Putousessa toimivalla Katja Lapilla on ollut pidemmän aikaa sopimus. 

– Taisin nuorena kosia Katjaa ja Katja sanoi silloin, että jos me kumpikin ollaan vielä 40-vuotiaana naimattomia, niin sitten mennään naimisiin. Ja mähän järjestelin asiat niin, että otin siinä 39-vuotiaana avioeron ja nyt tässä kysynkin Suomen kansan edessä, että Katja, menetkö kanssani kihloihin? Kataja täräyttää ja kaivaa sormuksen esiin.

Jopa ohjelman isäntä Joonas Nordman meinaa pudota tuoliltaan seuratessaan erikoista tilannetta. Katja Lappi näyttää myöntyvän Katajan kosintaan ja soittaa kaksikolle itse pianolla häävalssin. 

Mitä ihmettä kuvauksissa tapahtui ja menikö kaksikko todella kihloihin? Se selviää Joonas Norman Show'ssa lauantaina 17.4. klo 21!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja