Mitä hullua nainen tekee miehen takia?

Mitä kaikkea nainen tekee miehen takia. Yhdysvaltojen Cosmopolitan-lehti listasi yleisimmät hullutukset, joita naiset tekevät vastakkaisen sukupuolen tähden.

Miltä nämä toimet kuulostavat? Onko sinun miehesi kaiken tämän arvoinen?

1. Brasilialainen vahaus

Karvojen repiminen on kivuliasta. Vielä kivuliaampaa se on erityisen herkiltä kehon alueilta. Tästä on kyllä huvi kaukana.

2. Yli kymmenen sentin korot

Korkokengät saavat sääret näyttämään erityisen kauniilta ja olokin tuntuu naiselliselta ja seksikkäältä. Mutta pidemmän päälle nämä kidutusvälineet saattavat muuttaa mielesi. Useamman tunnin kävely yli 10 senttisillä koroilla ei ole herkkua.

3. Urheilujoukkueiden fanipaidat

Moni nainen ei niin välitä urheilusta - eikä miehen suosikkijoukkueesta. Mutta silti liian ison, täysin muodottoman paidan pitäminen julkisilla paikoilla tulee joskus mieleen. Jos sen kerran syntymäpäivälahjaksi sai, niin kai nyt kerran…

4. Yöpyminen miehen asunnolla keskellä ei mitään ja keskellä viikkoa

Työaamut ovat usein lähes helvettiä - etenkin vieraassa paikassa ja ilman omaa vaatekaappia ja huonolla tuurilla vielä ilman meikkejäkin. Pahinta on, jos joutuu vielä heräämään tuntia normaalia aikaisemmin, että ehtii töihin keskeltä ei mitään.

5. Seksikkäät alusvaatteet

Jotkut niistä ovat oikein ihania ja saavat olon tuntumaan herkullisen seksikkäältä, mutta entä ne alushousut, joissa pitsinaru hiertää takapuolta tai rintaliivit, jotka painavat juuri väärästä paikasta. Puhumattakaan siitä korsetista, jonka kanssa ei pysty edes istumaan normaalisti…

6. Teeskenteleminen

Joskus se vain on niin paljon helpompaa.

Tämä viimeinen kohta koskee myös muita naisia.

7. Veden valuttaminen pissatessa

Naiset käyvät vessassa ja samoilla tarpeilla kuin miehetkin. On aivan luonnollista, että tarpeet tehdään vessassa ja toisinaan siitä kuuluu ääniä.


Kaikki ole samaa mieltä. Moni tekee asioita vain itsensä takia ja aivan muita asioita vain miehen takia. Entä mitä mies tekee vain naisen takia? Nyt on sinun vuorosi kertoa.

Teksti: MTV3/Helmi

Kuvat: Wireimage/AOP, Shutterstock, Ladyshop

Lähde: Cosmopolitan

Lue myös:

    Uusimmat