Mainos

Mitä Acnicyl sisältää?

Acnicyl CREAM luokitellaan terveydenhuollon laitteeksi ja tarvikkeeksi. Acnicyl CREAM on hajusteeton ja hoitava voide aknen, finnien, mustapäiden sekä ihon epäpuhtauksien hoitoon.

Acnicyl CREAM -voide sisältää patentoidun koostumuksen vaikuttavia ainesosia, jotka poistavat hellävaraisesti kuolleita ihosoluja, auttavat avaamaan tukkeutuneita huokosia ja estävät bakteerikasvua. Edellä mainitut tekijät johtavat usein aknen puhkeamiseen.

Acnicyl CREAM pehmentää ihoa ja auttaa palauttamaan ihon luonnollisen kosteustasapainon. Voide ei sisällä säilöntäaineita, parabeeneja, hajusteita eikä värjääviä ainesosia.

Acnicyl CREAM sisältää kolmea aktiivista ainesosaa: maitohappoa, skvalaania ja syklodekstriiniä.

Maitohappo

 • Maitohapon alhainen pH-arvo (3,5) luo epäedullisen ympäristön bakteerikasvulle
 • Kosteuttava vaikutus
 • Hellä keratolyyttinen (kuoriva) vaikutus. Aukaisee tukkeutuneita talirauhasia puhdistaen ne talista ja kuolleista ihosoluista, jotka kertyessään edesauttavat aknen puhkeamista.
 • Vähentää lipaasin (vesiliukoinen entsyymi) tuotantoa ja ehkäisee vapaiden rasvahappojen tuotantoa.

Skvalaani

 • Peräisin oliiviöljystä
 • Tulehdusta ehkäisevä ainesosa
 • "Liuoteaine" rasvalle. Talin kertyessä ihohuokosiin talirauhaset tukkeutuvat, mikä aiheuttaa tulehdusta ja aknea
 • Pehmentävä ja kosteuttava

Syklodekstriini

 • Kuljettaa skvalaanin ihon syvempiin kerroksiin ja tehostaa näin sen vaikutusta

Käyttö

Levitetään halutuille alueille aamuin illoin vähintään kuuden viikon ajan, jonka jälkeen hoito toistetaan tarpeen mukaan.

Acnicyl CLEANSER

Acnicyl CLEANSER on kosmeettinen, syväpuhdistava ja hajusteeton puhdistusgeeli, joka poistaa tehokkaasti epäpuhtauksia ihoa kuivattamatta. Acnicyl CLEANSER sisältää tasapainoisen ja korkean pitoisuuden hellävaraisia tensidejä (puhdistavia ainesosia). Ainesosat ovat kasviperäisiä, eivätkä siksi vahingoita tai ärsytä ihoa.

Acnicyl CLEANSER poistaa hellävaraisesti ihon ylimääräiset rasva- ja vesiliukoiset epäpuhtaudet. Acnicyl CLEANSER auttaa palauttamaan ihon luonnollisen kosteuden.

Tuote ei sisällä hajusteita, parabeeneja eikä värjääviä ainesosia. Acnicyl CLEANSERia voi käyttää päivittäin ja se soveltuu jatkuvaan käyttöön.

Teksti ja kuvat: Acnicyl

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.