Miss Suomi Paula Joukanen sai ruokamyrkytyksen vain pari päivää ennen Miss Universum -finaalia

Söpöysvaroitus! Miss Suomi Paula Joukanen esittelee marsunsa Bobin ja Billyn 5:48
Katso myös: Söpöysvaroitus! Miss Suomi Paula Joukanen esittelee marsunsa Bobin ja Billyn

Paula Joukanen kohtasi Miss Universum -kisamatkallaan ikävän takaiskun.

Miss Suomi Paula Joukanen on parhaillaan Miss Universum -kilpailuissa El Salvadorissa. Joukanen kertoo Instagram-tilillään ikävästä takaiskusta, joka hänelle sattui vain pari päivää ennen Miss Universum -finaalia.

Hallitseva Miss Suomi sairastui kertomansa mukaan jonkinlaiseen vatsapöpöön, jonka hän epäilee olevan ruokamyrkytys. Sairastumisen vuoksi Joukaselle suunniteltua tuomarihaastattelua jouduttiin siirtämään. 

– Toivon, että tämä olisi iloinen postaus haastattelustani, mutta valitettavasti sain ruokamyrkytyksen (tai vatsataudin) varhain tänä aamuna ja päädyin oksentamaan koko aamiaiseni ja olen oksentanut tasaisesti siitä lähtien, Joukanen kirjoittaa englanniksi postauksessaan.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Tiistaina 14. marraskuuta jakamassaan postauksessa Joukanen kertoo, että hänen haastattelunsa siirrettiin sairastumisen vuoksi keskiviikolle. Hän osoittaa tekstissään suuret kiirokset Miss Universum -organisaatiolle sen osoittamasta tuesta terveyshaasteiden keskellä.

– Minulle soitettiin välittömästi lääkäri, minut tarkistettiin, minulle annettiin lääkkeitä ja haastatteluni sovittiin uudelleen. Rukoilen, että tämä menisi nopeasti ja että voin huomenna antaa kaikkeni upean tuomariston edessä. 

Joukanen kirjoittaa olevansa toistaiseksi vuodelevossa ja toivottaa onnea huonetoverilleen, Islantia Miss Universum -kisoissa edustavalle Lilja Sif Pétursdóttir'lle.

Miss Universum -kilpailun finaali järjestetään lauantaina 18. marraskuuta. 

Lue myös:

    Uusimmat