Miss Suomi Paula Joukanen lähti Miss Universum -kisoihin – mukana 40 asukokonaisuutta ja seitsemän kiloa koruja

Miss Suomi Paula Joukanen ja Ignacio-rakas: Näin saamme kaukosuhteen toimimaan 3:01
Paula Joukanen ja Nacho-rakas kertovat, miten saavat kaukosuhteensa toimimaan

Miss Suomi Paula Joukanen kilpailee Miss Universum -kilpailussa. 

Miss Suomi Paula Joukanen lähti varhain maanantaiaamuna Miss Universum -kilpailuihin El Salvadoriin. Joukanen kertoo tiedotteessa odottavansa innolla kilpakumppaneidensa tapaamista.

– Tosi odottavaisin ja innokkain mielin osallistun kisoihin. En malta odottaa, että pääsen tapaamaan kilpasiskot. Samalla minua kiinnostaa erityisesti verrata, millä tavalla kansainvälisissä missikisoissa edustaminen ja kansainvälisissä tenniskisoissa edustaminen eroavat, Joukanen kertoo tiedotteessa. 

Joukanen kruunattiin Miss Suomeksi 9. syyskuuta ja sen jälkeen alkoi valmistautuminen Miss Universum -kilpailuihin. 

– Puvustoa on valmisteltu osin jo ennen kuin edes voitin Miss Suomi-tittelin, sillä pyörittelin kansallis- sekä iltapukuideoita ja niiden taustatarinoita mielessäni jo pitkään. Miss Universum -kisassa tarinat ovat hyvin tärkeitä ja halusinkin, että kaikissa lava-asuissani olisi jokin syvällisempi merkitys. Varsinkin kansallispuvun teeman kärsivällinen valinta oli itselleni erityisen tärkeää, sillä haluan edustaa maatani arvokkaasti ja kunnialla, mutta ennen kaikkea ripauksella itselleni ominaista rempseyttä, Joukanen kertoo tiedotteessa.

– Kisavalmisteluihin on kuulunut erityisen paljon catwalk-harjoittelua, sillä tennistaustani on ollut vahvasti näkyvissä lavaliikkumisessani kenties hieman jäykistävällä tavalla. Esiintymistä on tullut harjoiteltua myös paljon ihan työ- sekä tapahtumakeikkojen myötä ja ne ovatkin olleet itselleni erityisen luonnollisen ja mielekkään oloisia tilaisuuksia. Voisin nähdä itseni tulevaisuudessa viihtyvän enemmänkin esiintymisen parissa.

Joukanen on seurustellut maaliskuusta asti venezuelalaisen tennispelaajan Ignacion, tuttavallisemmin Nachon kanssa.

– Ignacio pelaa parhaillaan Chilessä järjestettävissä Pan American Games - kisoissa, mutta pääsee paikalle Miss Universum -finaaliin. Lisäksi paikalle tulee äitini.

Joukasen kisamatkalaukuissa on mukana muun muassa 40 asukokonaisuutta, yhteensä seitsemän kiloa koruja ja kuusi kiloa kosmetiikkaa.

Lue myös:

    Uusimmat