Miss Suomi Paula Joukasen ja amerikkalaisen Ignacion lempi leimahti helsinkiläisessä yökerhossa – näin pari saa kaukosuhteensa toimimaan

Miss Suomi Paula Joukanen ja Ignacio-rakas: Näin saamme kaukosuhteen toimimaan 3:01
Paula Joukanen ja Nacho-rakas kertovat, miten saavat kaukosuhteensa toimimaan

Paula Joukanen ja hänen kumppaninsa Ignacio kertoivat rakkaustarinansa MTV Uutisille.

Uusi Miss Suomi -kruunattiin lauantaina 9. syyskuuta, jolloin kirkkaimman kruunun sekä Miss Suomi 2023 -tittelin itselleen lunasti espoolainen 22-vuotias Paula Joukanen. Joukasen rinnalla sekä missimatkan aikana että finaali-iltana seisoi hänen rakkaansa, 24-vuotias venezuelalainen tennispelaaja Ignacio, tuttavallisemmin Nacho.

Parin romanssi roihahti maaliskuussa, kun Miamissa asuva Nacho oli vierailemassa Suomessa asuvan kaverinsa luona. Yhtenä iltana kaverukset päättivät lähteä Helsingin yöhön, ja heidän seuraansa liittyi Nachon kaverin kaveri, joka oli myös Joukasen tennisvalmentaja.

Tennisvalmentaja totesi Nacholle, että tämä voisi olla Joukasen, joka oli viettämässä iltaa samaisessa yökerhossa, tyyppiä.

– Hän sanoi minulle, että näetkö tuon punapään tuolla? Mene juttelemaan hänelle! Hän hoki sitä koko illan siihen saakka, että menin juttelemaan Paulalle, Nacho kertaa MTV Uutisille.

Ilta jatkui toiseen yökerhoon, jossa Nacho ja Paula jatkoivat juttelua. Paula muistaa ajatelleensa, että Nacho on söpö, puhelias ja hauska. Nachon ensivaikutelma Paulasta oli samanlainen.  

Lopulta kaksikko päätyi sopimaan treffit jo seuraavalle päivälle.

Nacho kertoo, että lähtiessään Suomesta hän ei aluksi ajatellut, että kaksikon välille voisi syntyä sen syvempää suhdetta. Hänellä oli ollut hauskaa Paulan kanssa, mutta välimatka tuntui pistävän kapuloita rattaisiin. Siitä huolimatta kaksikko piti ensitapaamisensa jälkeen päivittäin yhteyttä tekstiviestein ja videopuheluin. 

Kesäkuussa Paula matkusti Yhdysvaltoihin matkakohteinaan New York, Kalifornia ja viimeisimpänä Florida, jossa pari lopulta tapasi uudelleen. Vietettyään viikon yhdessä he totesivat, että ehkä tästä voisi sittenkin tulla jotain. Sillä tiellä he ovat sittemmin myös pysyneet. 

– Luulen, että ihan alussa halusin olla suhteessa enemmän kuin Nacho, koska ajattelin, etten välitä siitä, että hän asuu Miamissa, halusin vain olla hänen kanssaan. Hän oli hieman peloissaan, koska oli aina ajatellut, ettei ryhtyisi kaukosuhteeseen, Paula kertaa.

Nykyisin rakastavaiset tapaavat säännöllisesti, noin kerran kuukaudessa. Nacho paljastaa, että Paula on yrittänyt suostutella häntä muuttamaan Suomeen.

– Tykkään Suomesta, täällä on mukavaa, etenkin tähän aikaan vuodesta. Mutta lumen ja kylmyyden tultua ei ihan niin mukavaa, hän nauraa. 

Pari on jutellut myös siitä, että Paula muuttaisi Yhdysvaltoihin sen jälkeen, kun on saanut oikeustieteen opintonsa pakettiin Suomessa.

Paula kertoo saaneensa Nacholta valtavasti tukea Miss Suomi -matkansa aikana. Hän kuvailee kumppaninsa kannustaneen häntä ja valaneen häneen uskoa ja luottamusta silloinkin, kun epävarmuus omista kyvyistä on nostanut päätään.

– Hän on ollut todella herttainen tämän prosessin aikana. Hän on Venezuelasta, maailman suurimmasta missimaasta, joten tämä on ollut iso juttu myös hänelle ja hänen perheelleen. Hän ei vähättele tätä, vaan ajattelee tämän olevan hienoa, Paula hymyilee.

Miten Paula ja Nacho saavat kaukosuhteensa toimimaan? Entä mitä pari teki ensitreffeillään? Katso yllä olevalta videolta!

Lue myös:

    Uusimmat