Miss Suomi -matkaan mahtui myös haasteita – näin voittajakolmikko kommentoi kipupisteitään: "Se on myös pelottanut"

3:12
Tällaiset tunnelmat juuri Miss Suomeksi kruunatulla Petra Hämäläisellä oli finaalin jälkeen.

Miss Suomi -matkaan on tuoreiden voittajien mukaan mahtunut myös haasteita.

Lauantaina 17. syyskuuta kruunattu Miss Suomi -kolmikko saapui kolmanteen Tanssii Tähtien Kanssa -livelähetykseen pirtein mielin, vaikka elämä missifinaalin jälkeen onkin ollut melkoista pyöritystä. Tuoreen Miss Suomi -voittaja Petra Hämäläisen mukaan hänellä meni hetki tajuta, että on oikeasti Miss Suomi. 

– Se oli todella tunteikasta, että minut valittiin Miss Suomeksi. Olin samalla tosi onnellinen. Se oli jännä fiilis, kun oli niin monta tunnetta päällekkäin. Siinä oli ensin ehkä pienessä sokissa, hän muistelee. 

Värikkääseen missitaipaleeseen on kuulunut ilon lisäksi myös haasteita. Hämäläinen kertoi, että hänen suurin haasteensa missikisassa on ollut sosiaalisen median hyödyntäminen. 

– Olen ottanut somen haltuun. Tilini oli yksityinen. Olen saanut kesän aikana koulutuksen ja nyt hommat hoituvat hyvin, Hämäläinen kertoi.

1. Perintöprinsessaksi kruunattu Nana Partanen kertoi jännittäneensä ennen kaikkea yleisölle puhumista. Esimerkiksi ihmisten väkipaljous on saanut hänet aikaisemmin häkeltymään.

– Rakastan sitä, mutta se on myös pelottanut ja se oli isoin haasteeni. Sain sen kuitenkin selätettyä, Partanen kertoi.

– Jos alkaa pelkäämään jännitystä, menee entistä helpommin lukkoon. Kun oppii puhumaan sydämestä, ei voi sanoa koskaan mitään väärin.

Toiseksi perintöprinsessaksi kruunattu Adelaide Botty van den Bruele kertoo toisinaan kyseenalaistaneensa oman pärjäämisensä missikisoissa. Matkaan on mahtunut myös vaikeita päiviä.

– Isoin haaste on ollut itsensä uskominen. Välillä on ollut päiviä, jolloin olen kyseenalaistanut omaa pärjäämistäni. Meillä oli finaalissa todella kova 10 joukko. Joskus mietin, että tuleeko tästä mitään. Lopulta kova työ palkittiin ja kruunu tuli pitkäjänteisyydellä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja