Minttu, 22, on aina haaveillut mallin työstä – luuli pitkään, että yksi piirre olisi sille esteenä

Huippumalli haussa tulee taas! Tässä ovat uudet mallikokelaat 34:34
Huippumalli haussa -tähdet paljastettiin – tutustu videolla kisaajiin

Huippumalli haussa -ohjelmassa nähtävä Minttu iloitsee siitä, että on mukana kilpailussa pituudestaan sekä tatuoinneistaan huolimatta.

22-vuotias Minttu Helsingistä nähdään mukana kilpailemassa Huippumalli haussa -ohjelman uudella kaudella. Minttu kertoo MTV Uutisille haaveilleensa mallin työstä pienestä pitäen. Hän ajatteli kuitenkin nuorempana, että ongelmaksi mallin uralle tulisi hänen pituutensa. 

– Olen 170 senttimetriä, etten ole niin pitkä. Lisäksi kädet ja jalkani on tatuoitu. Olen niin onnellinen, että pääsin nyt mukaan näyttämään, että myös minunlaiseni ihminen pystyy olemaan tänä päivänä malli. 

Haastavinta kuvauksissa Mintulle on ollut hänen mukaansa se, että rentoutuminen on ollut välillä hankalaa. Hän kuvailee viihtyvänsä paljon yksin eikä ihmisten ympäröimänä.

– Se, että on nyt koko ajan iso porukka ympärillä ja asutaan kaikki siellä talossa, niin se on ollut ehkä kaikista haastavinta. 

Omaksi vahvuudekseen Minttu nimeää luonteensa sekä persoonalliset kasvonsa. 

– Se on erikoinen ja sitä ovat tuomaritkin sanoneet. 

Saara Sihvonen ja Veronica Verho arvioivat, millainen on uusi Huippumalli haussa -tuotantokausi:

Kansainvälinen huippumalli haussa 7:07

Huippumalli haussa MTV Katsomossa maanantaista torstaihin 12.9. alkaen ja MTV3-kanavalla torstaisin 15.9. klo 20 alkaen.

Lue myös:

    Uusimmat