- kalkkunan rintaa - homejuustoa - Bulgarian jugurtti - paprika - suolapähkinöitä - rusinoita - banaani - omena- viinirypäleitä - appelsiinimehua
Markus Maulavirran ja Minna Sirnön menu:
Täytetty paprika
3 rkl pieniksi kuutioitua kalkkunaa 2 rkl suolapähkinöitä 1 dl Bulgarian jogurttia
Ruskista kalkkunakuutiot ja sekoita muiden aineiden kanssa. Täytä paprika seoksella. Kypsennä kuumassa uunissa parikymmentä minuuttia
Aurajuustolla ja rusinoilla täytettyä kalkkunan rintaa
kalkkunan rintafilettä 100 g homejuustoa 1/2 dl rusinoita prk mangoa
Hienonna suolapähkinät hienoksi jauhoksi. Sekoita rusinat sekä homejuusto ja täytä kalkkunarinta tällä seoksella. Paneroi suolapähkinäjauheella. Ruskista kevyesti ja paista uunissa 180 c:ssa. Lämmitä mangopurkki ja soseuta kastikkeeksi.
Lämmin appelsiinikeitto ja hedelmiä
appelsiinimehua perunajauhoja suurustamiseen hedelmiä
Suurusta appelsiinimehu perunajuhoilla. Kiehauta pilkotut hedelmät pienesssä määrässä sokerilientä (sokeri, vettä). Kaada kuuma suurustettu mehu hedelmien päälle.
Fariinisokerissa paistettua baanania ja lämmin viinirypälesalaatti
sokeria banaani viinirypäleitä konjakkia liekitykseen
Sulata sokeri pannulla ja paista banaanit tässä, liekitä konjakilla. Nosta banaanit pois ja lämmitä viinirypäleet tässä seoksessa. Tarjoa kermavaahdon kera.