Minna Sirnön kassi:

- kalkkunan rintaa - homejuustoa - Bulgarian jugurtti - paprika - suolapähkinöitä - rusinoita - banaani - omena- viinirypäleitä - appelsiinimehua

Markus Maulavirran ja Minna Sirnön menu:

Täytetty paprika

3 rkl pieniksi kuutioitua kalkkunaa 2 rkl suolapähkinöitä 1 dl Bulgarian jogurttia

Ruskista kalkkunakuutiot ja sekoita muiden aineiden kanssa. Täytä paprika seoksella. Kypsennä kuumassa uunissa parikymmentä minuuttia

Aurajuustolla ja rusinoilla täytettyä kalkkunan rintaa

kalkkunan rintafilettä 100 g homejuustoa 1/2 dl rusinoita prk mangoa

Hienonna suolapähkinät hienoksi jauhoksi. Sekoita rusinat sekä homejuusto ja täytä kalkkunarinta tällä seoksella. Paneroi suolapähkinäjauheella. Ruskista kevyesti ja paista uunissa 180 c:ssa. Lämmitä mangopurkki ja soseuta kastikkeeksi.

Lämmin appelsiinikeitto ja hedelmiä

appelsiinimehua perunajauhoja suurustamiseen hedelmiä

Suurusta appelsiinimehu perunajuhoilla. Kiehauta pilkotut hedelmät pienesssä määrässä sokerilientä (sokeri, vettä). Kaada kuuma suurustettu mehu hedelmien päälle.

Fariinisokerissa paistettua baanania ja lämmin viinirypälesalaatti

sokeria banaani viinirypäleitä konjakkia liekitykseen

Sulata sokeri pannulla ja paista banaanit tässä, liekitä konjakilla. Nosta banaanit pois ja lämmitä viinirypäleet tässä seoksessa. Tarjoa kermavaahdon kera.

Lue myös:

    Uusimmat