Minna Parikka paljastaa, miten hänen kenkätarinansa jatkuu – pop up-myymälä vihoviimeistä kertaa auki

4:30
Minna Parikka kertoo, miten hänen tarinansa jatkuu.

Minna Parikka kertoo uransa jatkosta.

Kenkäyrittäjyydestä tunnetun Minna Parikan kivijalkamyymälä suljettiin jo viime vuonna, mutta haluttuja kenkäpareja on vielä tarjolla muutaman parin verran. Helsinkiin avattiin kahden viikon ajaksi Parikan pop-up -myymälä.

– Viimeiset parit jäljellä, mitkä verkkokaupasta jäi jäljelle, eli noin 300 paria. Mitään muuta ei ole enää jäljellä, Parikka kertoo MTV Uutisille.

Viimeisten parien tuotoista Parikka on päättänyt lahjoittaa Access Nepal -hyväntekeväisyystyöhön 10%. Parikalle lahjoituksen kohde on tuttu jo useamman vuoden takaa. 

–  Olen ollut itse 2014 vuonna viisi viikkoa töissä Kathmandussa tekemässä tätä hyväntekeväisyystyötä. Niimpä ympyrä vähän niinkuin sulkeutuu. 

Kivijaljamyymälän sulkeminen ei ole aiheuttanut Parikalle haikeita tuntemuksia - päin vastoin.

– Tuntuu ihanalta! Olen haaveillut siitä, että jäisin eläkkeelle 40-vuotiaana. Pystyn ottaa chillimmin ja ottamaan muita projekteja, siivota kotia näiden kaikkien vuosien jälkeen, hän nauraa.

Ensi syksynä Parikka nähdään televisiossa Mestaritekijä-ohjelmassa. Myös muita töitä on Parikan mukaan tiedossa.

– Luultavasti teen jotain suunnitteluprojekteja muille brändeille. Ajattelin pitää aika pitkän breikin. Ehkä tällaiseen intensiiviseen yrittäjyyteen en nyt lähivuosina lähde.

– Kengät ovat ensirakkauteni muotiin. Se on ollut teiniaikani haave, että minusta tulee kenkäsuunnittelija. Eivät ne kengät varmasti ihan täysin häviä. Ei sitä tiedä, jos vaikka 5 vuoden päästä alkaisi taas kutkuttelemaan.  

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja