Minna Parikka lanseeraa uuden malliston: "Tietenkin pitää lähteä nupit kaakossa tekemään asioita"

Kenkäsuunnittelija Minna Parikan uudet tuulet 6:44
Katso video! Minna Parikka lanseeraa uuden kenkämalliston!

Minna Parikka lanseeraa uuden kenkämalliston.

Kenkäsuunnittelija Minna Parikka vieraili MTV:n Huomenta Suomessa kertomassa tulevasta kenkämallistostaan Minna Minna, joka lanseerataan lähipäivinä. 

Parikka muistelee aikaa noin kolme vuotta sitten, kun ilmoitti vetäytyvänsä kenkäbisneksestä, vaikka Minna Parikka -brändin jalkineet olivat suuressa huudossa.

– Olen jo yli 20 vuotta ollut alalla ja tuon pikku breikin aikana tuli sellinen olo, että kyllä minulla on vielä aika paljon annettavaa ja uusia ideoita, Parikka nauraa.

Parikka kertoo, että uusi brändi keskittyy käyttökenkiin ja siinä ei juurikaan tulla näkemään Minna Parikka -brändistä tuttuja elementtejä.

– halusin rakentaa uuden brändin, joka ei ota ihan kaikkea mukaan Minna Parikasta, vaan rakentaa uuden maailman ja uudet tunnistettavat tuotteet, sekä kapeamman linjan.

Parikka kertoo panostavansa vastuullisuuteen uuden mallistonsa myötä.

– Painotan vastuullisuuteen ja läpinäkyvään valmistukseen. Itselläni on toiveena, että saisin tehtyä kenkiä, jotka näyttävät hyvältä ja ovat mahdollisimman muovittomia, raskasmetallittomia ja myrkyttömiä, Parikka listaa.

Parikka odottaa tulevan Minna Minna -mallistonsa lanseerausta jännittyneenä.

– Tietenkin pitää lehteä nupit kaakossa tekemään asioita, Hän nauraa.

Kuinka Minna Parikka kokee muutaman vuoden tauon vaikuttaneen häneen suunnittelijana ja millainen tuleva mallisto on? Katso koko haastattelu yllä olevalta videolta!

 

 

 

 

 

Lue myös:

    Uusimmat