Minna Kaupin ja Sipe Santapukin esikoinen täyttää vuoden: "Poika on varmaan kohta fiksumpi kuin me"

Ex-huippusuunnistaja Minna Kaupin ja Apulanta-rumpali Sipe Santapukin esikoispoika täyttää pian jo vuoden.

Aktiiviuransa syksyllä 2015 lopettanut suunnistaja Minna Kauppi, 35, saapui eilen torstaina Urheilugaalaan puolisonsa, Apulanta-yhtyeen rumpali Sipe Santapukin, 40, kanssa.

– Meillä on kotona jo kohta yksivuotias taapero! Voi sanoa, että vauhti kiihtyy. Meno on hurmaavampaa koko ajan, Kauppi kertoo MTV.fille gaalan punaisella matolla.

– Koko ajan saa vahtia, että mitä hän syö ja mistä hyppää, Kauppi naurahtaa.

Parin ensimmäinen vuosi pojan kanssa on mennyt hyvin.

– Poika kasvaa kovaa vauhtia ja on varmaan kohta fiksumpi kuin me. Sehän on se tavoite, Kauppi sanoo iloisesti.

– Sanotaanko näin, että ei tarvitse miettiä enää, mikä on elämän tarkoitus. Vuosi on mennyt vauhdilla. Tuntuu, että poika syntyi eilen, Sipe sanoo.

Kauppi toteaa, että arki rullaa lapsen ehdoilla.

– Ensimmäinen vuosi on kai se hurjin ja laukka jatkuu vielä jonkin aikaa kunnes se vähän hidastuu. Arki pyörii päiväunien ja ruokailujen ympärillä, hän kertoo.

– Tämä reissu on vasta alussa. En voi antaa isä-tyylisiä haastatteluja vielä hirveän syvän kokemuksen rintaäänellä. Mutta sen verran on nyt jo kokemusta, että suosittelen kyllä kaikille, Santapukki hehkuttaa.

Parin poika on päässyt tutustumaan jo isänsä soittimiin.

– Rumpukapuloita ei ole vielä hankittu pojalle, mutta kyllä hän on isänsä kapuloita yrittänyt jo syödä. Kovasti niitä on tutkittu, Sipe sanoo.

– Rummut ovat tosi kivat! Apulandiassa kun poika käy välillä katselemassa, hän menee aina ehdottomasti tutkimaan eniten rumpuja. Sen täytyy olla verissä, Minna komppaa.


Minna Kauppi ja Sipe: Mennään aallon harjalla 1:35

Lue myös:

    Uusimmat