Minkkikoru ja paljastavia kokonaisuuksia – nämä ovat puhutuimmat Linnan juhlat -asut!

Linnan juhlissa nähtiin useita kohauttavia ja rohkeita asuvalintoja.

Presidentinlinnassa nähtiin monia rohkeita ja keskustelua herättäneitä pukuvalintoja. Asuihin oli valittu erikoisia materiaaleja ja osa kulki valintoineen jopa etiketin rikkomisen rajoilla.

Keräsimme kokoon asut, jotka herättivät eniten reaktioita illan aikana.

Aitoa minkkiä koruissa

Kokoomuksen kansanedustaja Susanna Koski kohautti saapumalla Linnaan A. Tillanderin koruissa, joissa oli käytetty aitoa minkkiä. Korukokonaisuuteen kuului pörröinen, paksu kaula- sekä rannekoru. Kumpikin koruista myötäili luonnonvalkoisella värimaailmallaan Kosken vaaleaa iltapukua.

Koriste rinnan peitteenä

Jalkapallolegenda Jari Litmasen vaimon Ly Jurgensonin yllä nähtiin erityisen rohkea valinta. Mustan puvun yläosan toinen puoli oli tehty täysin läpikuultavasta kankaasta ja Jurgensonin toisen rinnan peitteenä oli vain pieni musta koriste. 

Leijona-kuvioitu housupuku

Poptähti Alma saapui Linnaan yhdessä kaksoissiskonsa Annan kanssa. Siskokset olivat pukeutuneet identtisiin, Mert Otsamon suunnittelemiin mustiin housupukuihin. Takin selkämykseen oli kirjailtu laulajan suosima Suomi-leijona. Alma saapui Linnaan etiketin vastaisesti hiukset auki. 

Karvainen käsilaukku

Entisen F1-kuljettaja Mika Häkkisen vaimo Marketa Häkkinen saapui vastaanotolle luonnonvalkoisessa, pitkähihaisessa asussa. Luomuksessa oli pitkä laahus ja läpikuultava helma. Asuun kuului myös pörröinen, valkoinen käsilaukku. Tietoa ei ole siitä, oliko käsilaukku aitoa turkista.

Vatsa vilkkuen

Seiväshyppääjä Wilma Murto valitsi juhlaa varten ylleen kokomustan asukokonaisuuden. Puvun yläosa oli läpikuultavaa pitsiä, joka paljasti 19-vuotiaan urheilijan vatsan. 

Moderni leikkaus

Hiihtäjä Kerttu Niskasen yllä nähtiin kultainen, moderni puku. Asu oli selästä avonainen ja leikattu myös edestäkin viistosti.

Räväkkä nahka-asu

Näyttelijä Seela Sella saapui Linnaan erikoisessa mustassa nahka-asussa. Auli Turtiaisen suunnittelemaan pukuun kuului sekä housut että mekko. Asun edessä oli erittäin syvään uurrettu halkio, joka paljasti Sellan niin ikään nahkaan vuoratut sääret.

Sellalla oli myös näyttävä kultainen rannekoru sekä koristeellinen, moderni Olli Lindroosin suunnittelema kaulakoru. 

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja