Minka Kuustonen hehkuttaa paluutaan kuuluisaan sinipaitaan: "Putous on ihana työpaikka ja oli kunnia osallistua Putous Allstarsin yhteen lähetykseen"

Minka Kuustonen kiittelee kokemustaan Putous Allstarsin ensimmäisen jakson parissa.

Näyttelijä Minka Kuustonen nähtiin pitkästä aikaa kuuluisassa sinisessä paidassa lauantaina 19. syyskuuta, kun odotettu Putous Allstars starttasi konkarinäyttelijäjoukon voimin. Lähetyksessä nähtiin Kuustosen lisäksi myös hänen siskonsa Iina Kuustonen, joka on tuttu Putouksen näyttelijäkaartista ohjelman alkuajoilta. Siskokset tekivät lähetyksen aikana historiaa, sillä he olivat ensimmäiset toisilleen sukua olevat näyttelijät, jotka olivat mukana samassa lähetyksessä.

Lähetyksen jälkeen Minka Kuustonen julkaisi Instagram-tilillään hehkuttavan päivityksen ensimmäisestä suorasta lähetyksestä. Kuvassa hän poseeraa siskonsa Iina Kuustosen sekä näyttelijäkollegansa Kiti Kokkosen kanssa, joka niin ikään nähtiin ensimmäisessä lähetyksessä. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Ai että! Kiitos niin paljon koko työryhmälle ja katsojille eilisestä lähetyksestä! Oli superhauskaa! Niin kiitollinen olo siitä, että Putous tavoitti eilen niin paljon katsojia ja että Pelastakaa Lapset sai niin paljon lahjoituksia apua tarvitsevien lapsiperheiden hyväksi, Kuustonen hehkuttaa. 

– Putous on ihana työpaikka ja oli kunnia osallistua Putous Allstarsin yhteen lähetykseen tuossa huikeassa porukassa, Kuustonen summaa. 

Putous Allstars tekee toiminnallaan hyväntekeväisyyttä, sillä neljän jaksonsa aikana ohjelma kerää varoja Pelastakaa Lapset ry:lle. Ohjelman näyttelijäkaarti vaihtuu viikoittain, ja tulevan lauantain jaksossa nähdään Christoffer Strandberg, Pilvi HämäläinenTimo LavikainenMari PerankoskiJussi VatanenErnest Lawson sekä Joonas Nordman.

Putous Allstars lauantaina MTV3-kanavalla kello 19.30.

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja