"Miltä se näyttää?" – nainen, jolla on kaksi vaginaa, vastaa ihmisiä askarruttaviin kysymyksiin

Malli ja YouTube-tähti Cassandra Bankson haluaa auttaa naisia, jotka elävät samanlaisen synnynnäisen ominaisuuden kanssa kuin hän itse.

Malli ja YouTube-tähti Cassandra Bankson tekee meikkivideoita seuraajilleen. Naisella on myös erikoisempia videoita henkilökohtaisesta aiheesta: Banksonilla on kaksi vaginaa. Nainen on kertonut harvinaisesta tilastaan videoillaan, ja vastannut kysymyksiin, joita tiedosta luonnollisesti herää.

Miksi kerrot tästä?

Bankson ei ole aina puhunut aiheesta yhtä avoimesti. Aiemmin hän yritti tutkia tilaansa, eikä löytänyt paljon tietoa. Tarinallaan hän haluaa auttaa ihmisiä, joilla on sama tila, ja jotka voivat tuntea olonsa yksinäisiksi tai oudoiksi.

Tuplakuukautiset

Banksonin mukaan hänellä on kahdet kuukautiset hormonitoimintansa vuosi.

– Se on ärsyttävää. Se tekee minut hulluksi!

Yleensä Banksonin ensimmäiset kuukautiset alkavat ja loppuvat sitten kesken. Seuraavaksi toiset alkavat. Joskus kuukautiset eivät ala lainkaan. Kuukautiskivut ovat toisinaan niin kovat, että Bankson on ollut niiden vuoksi myös sairaalassa.

Miltä alapääsi näyttää?

– Kaikki näyttää (ulospäin) normaalilta, Bankson kuvaa.

– Sen sijaan, että kehossani olisi yksi suuri onkalo, sen keskellä on seinämä. Sama tilanne on kohdussani.

Bankson kuvaa kohtuaan sydämenmuotoiseksi.

Aluksi runsaat kuukautiset kuitattiin hormonitoiminnalla, ja totuus selvisi vasta myöhemmin.

– Olen aina käyttänyt siteitä enkä tamponeja, enkä siksi saanut tietää, Bankson sanoo.

Ihmissuhteet

Bankson on avoin tilansa suhteen ystävien ja kumppanien kanssa.

– Haluaisin, että ihminen, jonka kanssa ryhdyn romanttiseen suhteeseen, kunnioittaa ja ymmärtää tilaani, Bankson sanoo.

Entä seksi?

Bankson ei kerro seksielämästään videolla.

– Sellaisten syiden vuoksi, joita en aio listata, seksuaaliset asiat ovat aina olleet traumaattisia minulle. Arvostan ymmärrystänne ja kunnioitustanne sen suhteen, etten puhu asiasta. Asioita tapahtui, ja tämä aihealue on aina ollut epämukava. En tiedä, johtuuko se fyysisestä epämukavuudesta vai traumasta, jonka mielessäni yhdistän asiaan.

Entä terveysasiat?

Bankson joutuu tulevaisuudessa käymään kahdessa papa-kokeessa, koska vaginoita on kaksi. Hän käy aina samalla gynekologilla, koska se on helpointa.

Voitko saada lapsia?

– En oikeastaan tiedä, Bankson sanoo.

Hänen gynekologinsa on todennut, että vaginan jakava seinä saattaa synnytyksen aikana siirtyä sivuun tai repeytyä, jotta vauva pääsee ulos. Osa kaksi vaginaa omaavista äideistä kuitenkin tarvitsee keisarinleikkauksen.

– En tiedä, haluanko tulla raskaaksi. Olen aina ollut avoin adoptoinnin suhteen. Jos päättäisin haluta raskaaksi, tarvitsisin luultavasti hedelmöityshoitoja.

Toimittajamme testasi hedelmällisyytensä:


Lähde: Viralthread.com, Youtube

Lue myös:

    Uusimmat