Millaiset teot karkottavat miehen? Miehet vastaavat

Millainen käytös saa miehen kiinnostuksen lopahtamaan? MTV Lifestyle otti selvää.

"Olen aika epävarma tyttö ja uskon, että olen pilannut minusta kiinnostuneiden miesten fiilikset omalla toiminnallani. En vain tiedä mitä olen tehnyt. En halua kertoa tarkemmin yksityiskohtia omasta elämästäni, mutta haluaisin tietää, että millaiset naisten teot viimeistään karkottavat miehen. Mikä on kaikkein luotaantyöntävin teko, jonka nainen on sinulle tehnyt tai josta olet kuullut?", nimimerkki Emilia kysyy.

Näin miesraati vastasi kysymykseen:

"Minulle ahdistavinta, mitä nainen voi tehdä, on käyttäytyä liian nopeasti siten kuin omistaisi minut."
Mies, 29, parisuhteessa

"Epävarmuus on ehkä juuri se juttu. Miehet, jotka hakee jotain enemmän, näkee sen epävarmuuden ja epävarmuus toisessa ihmisessä on se, joka ajaa toisen ihmisen karkuun, koska epävarmuus tuo tullessaan esim. Epätervettä mustasukkaisuutta ja sitä, että toisen pitää olla nostattamassa sitä toisen epävarmuutta, siis itsetuntoa. Se on väsyttävää ja vaikeaa.

Sitten on niitä miehiä, jotka näkee sen epävarmuuden mahdollisuutena pieneen "seikkailuun", jonka jälkeen kiinnostus häviää ja se rikkoo vielä enemmän sitä epävarmaa ihmistä. Ihmisen pitää olla itsevarma itsestään ennen kuin voi lähestyä toista.

Sanoisin, että rauhoitu omaan itseesi, anna aikaa itsellesi ja mieti kuka tai mikä olet, mitä haluat, mitä etsit, löydä itsesi. Jos et ole sinut itsesi kanssa, ei kukaan voi olla oma itsensä sinun kanssasi. Epävarmuus/itsetunnon puute on siis mielestäni luotaantyöntävintä."
Mies, 36, sinkku

"Ei sillä että tämä forum olisi paras paikka kertoa elämästään järin henkilökohtaisella tasolla, mutta et avaa tarinaa niin paljoa, että siihen voisi vastata suoraan. Erilaisien hölmöilyjen luetteloiminen taas on hommaa, josta ei oikeasti hyödy kukaan. Ehkä olisi hyvä katsoa, oletko tehnyt samoja asioita hetkillä, jolloin toinen on kohdannut sinusta eriävän tien. Tai mitä olet sitä ennen tehnyt "oikein" ja toinen on ylipäätään ollut kiinnostunut.

Toisaalta oleellista voi myös olla se, missä olet vapaa-ajan vaihtoehtosi kohdannut. Baari esim. tuskin on kovin toimiva paikka lopulta ja muuten julkiset paikat epätodennäköisiä sille, että ensimmäinen vinkkaus johtaisi toiseen, ellet itse tartu siihen. Jos olet taas ollut ujo, se tuskin on kovin suuri ongelma lopulta. Jos toisen tahti on ollut nopeampi kuin sinun ja sen johdosta homma on valunut viemäriin, tuskin menetit kovin paljoa."
Mies, 31, kihloissa

"Vaikee kommentoida kun ei tiedä oletko toilaillut idioottimaisella tavalla, vai onko toimintasi ollut niin pientä, ettei sitä kukaan huomannut. Kumpikaan ei oo hyvä. On monta tapaa olla epävarma. Oletko tekojasi tai itseäsi kohtaan epävarma, vai kenties epävarma siitä, kuinka jokin asia päättyy tai kuinka siihen reagoidaan?

En pidä liian epävarmoista tytöistä. Itse en pidä siitä, että epävarmuus purkautuu esim. lapsellisella käytöksellä kuten ärsyttävällä kikatuksena tai suurella hiljaisuudella, kun ei pysty kertomaan mitä ja miksi. Nämä asiat kyllä karkottaa. Toinen asia, joka on ehdottoman ällöttävää on kun nainen, jolla tämä epävarmuus on, ei tee sille yhtään mitään.

"En minä osaa, en minä halua...", tyhmiä tekosyitä. Ei tässä syitä nyt pohdita, mutta jokuhan tämän on sinulle aiheuttanut ja se kummittelee alitajunnassasi. Sinuun kasvatettu tunne epävarmuudesta ja kun muutaman kerran olet epäonnistunut, niin luulet että niin käy aina. Höpöhöpö, ei käy. Kyllä epävarmoja ihmisiä on pallo pullollaan, mutta pitää toimia. Itsetuntoa kohottamalla rakentuu epävarmastakin tytöstä varma tai ainakin hetki hetkeltä varmempi. Tämä epävarmuuden aiheuttama saamattomuus on ehkä luotaantyöntävintä ikinä – ainakin mulle. Vaihda kaveripiiriä, jos sinua ei auteta tilanteessa."
– Mies, 46, sinkku

"Omista kokemuksistani riittää tarinaa, valitettavasti paljon siksi, että en ollut heti eroamassa, kun toinen valehtelee – joskus on hyvä tai huono asia olla "paksu nahka". Joten yhden sijaan tässä on jokunen niistä luontaantyöntävimmistä teoista. Kun nainen ei tullut baari-illan jälkeen kotia ja myöhemmin selitti olleensa kaverin kaverinsa kaverilla yötä ja samalla kertaa oli toisen naisen kanssa sängyssä. Ajatus ihan kiva, mutta totuus on varmasti aivan toinen. Rahan ottaminen tililtäni, käytti verkkopankkitunnuksiani ja siirsi rahaa omaltani omalleen ja kiisti jälkikäteen – kun sanoin soittavani pankkiin myönsi hän rahan ottamisen. En ymmärrä miksi kielsi alunperin, koska verkkopankista näkee kenelle se raha on mennyt. Rehellisyydellä olisi ollut paremmat jäljet. Olin pelaamassa hänen luonaan pleikkaria ja huomasin kirjainyhdistelmän pelaajien joukossa. Kysyin asiasta ja hän selitti, että veljensä oli pelannut ja heittänyt satunnaisen pelaajanimen. Kummasti nimi meni yksiin tietämäni henkilön kanssa, jolla oli tarinoiden mukaan tekemistä huumeiden kanssa. En uskonut asiaa ja myöhemmin sain tekstiviestin, että olin oikeassa ja, että hän oli tapaillut tätä miestä jonkin aikaa. Tämän seurauksena ero tuli.

Joskus hamassa menneisyydessä juttelin ihmisten kanssa kaikkien tuntemassa Kiss FM chatissa. Seurustelin tuolloin ja silloinen tyttöystävä tiesi, että olin aiemmin seurustellut pohjoisessa asuneen tytön kanssa. Chatissa oletin juttelevani tytön kanssa, joka oli myös pohjoisesta. Aiheet olivat arkisia, ei mitään sen kummallisempaa. Noh, tyttö lähti chatista pois ja tunnin päästä ovikello soi, tyttöystäväni tuli käymään ja kertoi, että oli ollut tämä tyttö chatista ja syytti pettämisestä. Hän halasi ja yritti potkaista nivusiin, tosin koska ei tainnut loppupeleissä olla ruudinkeksijä niin tämän käyttämä pitkä hame ei antanut mahdollisuutta osumalle. Pieni mustasukkaisuus voi olla ihan hyvä asia, mutta tässä tapauksessa tiemme erkanivat.

Raskaaksi tuleminen. Ei mitään ongelmaa, jos se olisi ollut suunnitelmissa, mutta samaan aikaan sain uhkauksia toiselta mieheltä, joka väitti tapailleensa naista kuukauden ajan ja, jos olisin ollut missään tekemisissä hänen kanssaan tuolla ajalla niin asiani eivät olisi hyvin. Olin kihloissa naisen kanssa tuolloin. Eli kyseessä ei ollut oma lapseni. Toisella kerralla nainen ei kertonut, että oli lopettanut pillereiden käytön, koska halusi tulla raskaaksi. Hänen mukaansa - auttaisi häntä masennuksen kanssa. Kertoi kyllä lopulta lopettaneensa pillereiden käytön mutta siinä vaiheessa oli jo raskaana. Ei aluksi halunnut kertoa raskaudesta, koska tiesi miten reagoin. Jännä juttu. Ja, jos "kruunataan" tämä 3 itsemurhayritystä, useampi kuukausi psykiatrisella ja alkoholiongelma sekä pikavipeillä hankittu iso velka. Siinä vaiheessa en ollut enää valmis jatkamaan vaikka pitkä suhde olikin."
– Mies, 32, sinkku

Mitä olet aina halunnut kysyä miehiltä? Kysy rohkeasti täyttämällä kysymyslomake!

Esimerkiksi näitä asioita on jo kysynyt miehiltä:

Onko sinua askarruttanut naisena muiden naisten mietteet? Vai etkö miehenä ymmärrä naisten ajatusten juoksua? Nyt voit kysyä mitä tahansa, mitä olet aina halunnut kysyä naisilta! !


(MTV LIFESTYLE)

Lue myös:

    Uusimmat