Millainen huulipuna sopii suukkosuille? Lue vinkki!

Oletko joskus saanut noottia kumppaniltasi joko tahmeasta tai sottaavasta huulipunastasi, kun olette vaihtaneet suudelman jos toisenkin? Lue, millainen huulipuna sopii parhaiten suukkosuille.

Egyptin kuningatar, vaikutusvaltainen ja lumoava Kleopatra käytti huulipunaa korostaakseen omaa naisellisuuttaan: hän tosin käytti punahuulissaan murskattuja, karmiininpunaisia koppakuoriaisia, joten suudelmien vaihto hänen kanssaan olisi ollutkin varsin eläimellistä. Englannin kuningatar Elisabeth I puolestaan oli 1500-luvulla huulipunan uranuurtaja, jolloin huulia värjättiin mehiläisvahalla. Huulipunan käyttö tuli suosituksi toisen maailmansodan aikana, kun tavalliset naiset alkoivat ottaa mallia punahuulisista elokuvatähdistä.

Nykyään huulia voi korostaa mitä erilaisimmilla huulituotteilla, kuten perinteisellä huulipunalla, hoitavalla huulivoiteella, huulikiilloilla ja -tusseilla sekä huultenrajauskynillä. Osa huulipunista ja -kiilloista tunnetusti jättää jälkensä lasien reunoihin tai kumppanin huulille.

Millainen huulipuna sopisi nykyaikaiselle, suukkosuiselle, seurustelevalle naiselle, joka saattaa muiskauttaa suudelman jos toisenkin mielitiettynsä huulille?

– Hyvä kysymys! Mielestäni esimerkiksi kestävä ja pysyvä huulitussi on mitä parhain suukkosuille, Lumenen Head of Innovations and Development Makeup  Maarit Veromaa kertoo.

Naiset kuitenkin panostavat aina huulipunaan – oli sitten kumppania tai ei.

– Perinteinen huulipuna on kuitenkin suosituin naisten keskuudessa, ei siitä mihinkään pääse. Myös nestemäinen huulikiilto on suosittu; se kosteuttaa ja antaa kiiltoa – se on muodikas ja sillä saa nopeasti volyymia, Veromaa kuvailee.

Lue myös:

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja