Miley Cyrusin äiti kihlautui Pako-sarjan tähden Dominic Purcellin kanssa: "Tuhat kertaa kyllä"

Laulaja Miley Cyrisin äiti Tish Cyrus ja Pako-sarjan näyttelijänä tunnettu Dominic Purcell ovat kihlautuneet.

Artisti Miley Cyrusin, 30, äiti Tish Cyrus, 55, on mennyt kihloihin Pako-sarjasta tunnetun näyttelijän Dominic Purcellin, 53, kanssa. Tish kertoi asiasta Instagram-julkaisussa 1. toukokuuta.

– Tuhat kertaa kyllä, Tish kirjoitti mainiten myös Dominicin nimen.

Tish jakoi kaksi kuvaa, joista ensimmäisessä näkyy hänen isotimanttinen sormuksensa. Toisessa kuvassa pari kaulailee toisiaan.

Kuvia voit selata nuolesta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Pariskunta julkisti suhteensa Instagramissa viime marraskuussa.

Tish ja hänen ex-miehensä Billy Ray Cyrus, 61, ilmoittivat erostaan huhtikuussa 2022. Pari oli naimisissa 28 vuotta. Peoplen saamien asiakirjojen mukaan he päätyivät eroon sovittamattomien erimielisyyksien takia.

– 30 vuoden, viiden ihmeellisen lapsen ja elämän kestävien muistojen jälkeen olemme päättäneet lähteä eri suuntiin. Emme surussa, vaan rakkaudessa. Olemme kasvaneet yhdessä, perustaneet perheen, josta voimme olla ylpeitä ja nyt on aika luoda omat polkumme, sanottiin perheen edustajan välittämässä lausunnossa tuolloin Peoplelle.

Tish ja Billy Ray menivät naimisiin vuonna 1993, ja heillä on tyttäret Miley ja Noah, 23, sekä poika Braison, 28. Billy Ray adoptoi myös Tishin tyttären Brandin, 35, ja pojan Tracen, 34, edellisestä avioliitosta.

Billy Ray ​​ilmoitti kihlautumisestaan ​​australialaisen laulajan Firerosen kanssa marraskuussa.

Purcell esitti suositussa Pako-sarjassa Lincoln Burrowsia.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat