Mila Kunis yllättää – aikoo jäädä kotiäidiksi

Vastikään esikoisensa saanut Hollywood-tähti aikoo pitää kunnon äitiysloman.

70’s Show -ohjelmassa aikanaan tutustuneet Mila Kunis ja Ashton Kutcher saivat esikoistyttärensä syys- ja lokakuun vaihteessa. Vauva sai nimekseen Wyatt Isabelle Kutcher.

Mila Kunis näyttäytyi Jupiter Ascending -elokuvan ensi-illassa maanantai-iltana. Dolce&Gabbanan mustaan iltapukuun pukeutunut näyttelijätär näytti karistaneen raskauskilot ennätysajassa.

Kunis vastaili faniensa kysymyksiin Reddit-sivustolla. Häneltä kysyttiin tietenkin myös äitiydestä.

– Se on mielestäni kaikista eniten elämää muuttama kokemus. Kaikki on muuttunut, Kunis kirjoitti.

– Olen ylpeä kotiäiti. Minulla ei ole mitään hinkua kameran eteen. Mielestäni hän on kaikista haastavin työ, mikä minulla on koskaan ollut. Rakkauden määrä ja rakkauden muoto muuttuvat ja koko tapa katsoa maailmaa muuttuu… kaikki on muuttunut hänen vuokseen.

Kunis myös haluaa tehdä maailmasta paremman tyttärensä syntymän myötä.

– Haluan ympäristöystävällisen auton, haluan kompostoida kaiken, koska haluan hänelle paremman maailman. Ja sinulla on mahdollisuus tehdä maailmaan todella upea lapsi, upea ihminen.

Mila Kunis on kotoisin Ukrainasta. Perhe muutti Yhdysvaltoihin hänen ollessaan 7-vuotias. Tuore äiti kertoi faneilleen aikovansa opettaa lapselleen venäjää.

– Puhun vauvalle venäjää koko ajan, ja samoin vanhempani. Myös Ashton käy venäjäntunneilla.

Kohta kolme vuotta seurustellut pari meni kihloihin viime vuoden helmikuussa. Nyt heidän arvailleen myös avioituneen, sillä Ashton julkaisi Facebook-sivullaan uudenvuodentervehdyksen 1. tammikuuta.

Kuvassa toivotus on kirjoitettu hiekkaan, ja allekirjoituksena lukee "The Kutchers", mistä voisi päätellä Milan ottaneen miehensä nimen. 

Lue myös:

    Uusimmat