Mainos

Miksi naisten pitää ottaa silikonit heti 18-vuotiaana? Naiset vastaavat

Juttusarjassa naiset vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin liittyen seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään!

"Onko kaikilla naisilla nykyään rintakompleksi, kun pitää silikonit ottaa heti 18-vuotiaana? Vihaavatko naiset omia rintojaan?" kysyy nimimerkki p.lugander.

Näin naiset vastasivat

”Ei ole rintakompleksia. Pienet ne on, mutta hyvin on kelvanneet. Niillä mennään.”
– 30, sinkku

"Yksi tuttu vihasi rintojaan teini-iässä. Syy oli käsittääkseni koulukiusaaminen. Rintojen korjausleikkaus varmaan tuntui helpolta tavalta korjata tilanne, malliin "kiusaaja kutsuu laudaksi, otan silikonit, ongelma ratkeaa". Kyllähän me kaikki tiedämme, ettei se ratkea, kiusaaja keksii aina jonkun muun syyn kiusata.

Epäilen, että todella nuorena otetun rintaleikkausten taustalla on huono itsetunto. Leikkaus on nopea tapa korjata jotain, minkä korjaaminen vaatisi oikeasti vuosien terapiaa ja käsittelyä: "en halua korjata itsetuntoani, joten otan silikonit ja toivon, että paha olo itsestä katoaa sillä."

Kysymyksestä tulee jotenkin mieleen, että kysyjä tarkoittaa julkisuudessa olevia naisia (koska kuinka monta 18-vuotiasta silikonit ottanutta kukin meistä muka tuntee). Heidän motiiveistaan en tiedä, ja samapa tuo minulle on, mitä kukin keholleen tekee. Kunhan ihmisellä itsellä on hyvä olo."
– 30, parisuhteessa

"Hei! Itse olen rakastanut rintojani läpi elämäni, mutta minullapa on muhkea etumus. En siis tiedä, millaista olisi elää pienten rintojen kanssa. Voisin itsekin kuvitella, että haluaisin silikonit tai jonkin muun kohennustoimenpiteen, jos minulla ei olisi rintamusta omasta takaa. Nykyään rintaleikkauksia tehdään mielestäni tyylikkäästi eivätkä kaikki ”18-vuotiaat rintakompleksiset naiset” ota mitään hervottomia meloneja, vaan joskus kyse on vain itsetunnon kohottamisesta pienellä lisukkeella. Ja jos silikonit auttavat olemaan vihaamatta omaa vartaloaan, niin meillä muilla ei tulisi olla siihen yhtään mitään sanottavaa."
– 29, avoliitossa

"Uskon, että silikoneja haluavat naiset ovat todella marginaalinen ryhmä. Itse ei ole koko elämäni aikana tullut mieleenikään ottaa silikoneja, sillä en koe niille mitään tarvetta. Vaikka rintani ovat pienet, ei tulisi mieleenikään suurentaa niitä keinotekoisesti. Saman trendin huomaan olevan käynnissä myös ystäväpiirissäni. Luonnollisuus kunniaan!"
– 25, avoliitossa  

Mitä olet aina halunnut kysyä naisilta? Kysy – me selvitämme vastauksen

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.