Mainos

Miksi naiset eivät voi tyydyttää miestä silloin, kun heillä itsellään ei tee mieli? Naiset vastaavat

Juttusarjassa naiset vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin liittyen seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään!

"Miksi naiset eivät halua tyydyttää miestä silloin, kun heillä itsellään ei tee mieli? Jos miehellä tekee mieli seksiä mutta naisella, miksei nainen voi silloin ”auttaa” miestä? Miksi pitää odottaa naisen seuraavaa haluttavaa päivää?" kyselee nimimerkki Lapin gangsta.

Näin naisraati vastasi!

"Riippuu varmaan naisesta. Itse kyllä voin tyydyttää ja tyydytänkin. Jos itseään ei perusseksi juuri sillä hetkellä kiinnosta, niin voihan sitä toiselle tehdä mieliksi. Ei se minulta ole mitenkään pois. Ja tämä pätee muuhunkin kuin seksiin. Miksi joku toinen nainen ei tätä tee, niin se onkin hyvä kysymys. En tiedä."
– 36, naimisissa

"Höpö höpö, eihän tuo pidä paikkaansa! Lapin gangstalla on vaan ollut huono tuuri. Kyllä minä ainakin olen joskus hoidellut pelkästään miehen. Mutta harvoinpa sitä itsekään malttaa olla lähtemättä menoon mukaan, kun alkuun pääsee. Eli lopulta kuitenkin siitä muodostuu kivaa kummallekin… ;) Mutta ei siis mielestäni ole mitenkään mahdotonta vain ”jeesata” toista."
– 35, naimisissa

"Kuule, sanopas se. Ja sama pätee ihan toistekin päin. Miksei mies voi ojentaa auttavaa kättä (sormikin riittää), jos naista haluttaa ja miestä ei? Ei vaan mene kaaliin. Eihän toista voi pakottaa dieetillekään, jos itse ei halua hampurilaisia syödä. Mikä sitten antaa suhteessa oikeuden olla antamatta mitään apuja vain siksi, ettei itse halua seksiä? Kerro, kun selvität vastauksen."
– 30, sinkku

"Ihan hyvin voin tyydyttää miehen, vaikka itseä ei kamalasti huvittaisi. Yhdyntään asti en kuitenkaan yleensä halua lähteä, jos itseä ei huvita lainkaan, koska silloin homma on yleensä kivuliasta. Epäkiinnostuneena kun ei vaan kostu tarpeeksi, ja muutenkin on hankalaa. Eli olisiko kysyjän ongelma se, että niin sanottu käsipeli ei kelpaa, vaan pitäisi päästä yhdyntään? Haluatko siis kaiken? Tyydy vähempään, hyvä mies. Toisaalta pakko ei ole kuin kuolla, sanoin isoäitini aina. Eli naisen ei kyllä ole pakko yhtyä/ojennella kättä, jos hän ei tahdo."
– 30, parisuhteessa

"Kysymyksen voisi kääntää myös toisin: miksi miehet eivät halua tyydyttää naistaan silloin, kun heillä itsellään ei tee mieli? Näitäkin tilanteita esiintyy uskoakseni lähes jokaisessa parisuhteessa, ei nainen ole aina automaattisesti se osapuoli, joka haluaa vähemmän seksiä.

Parisuhteessa on kuitenkin kyse molemminpuolisesta kunnioituksesta, jolloin kumman tahansa on voitava sanoa "ei", jos seksi ei vain juuri sillä hetkellä kiinnosta. Kyse on toisen tarpeiden huomioimisesta, niin halun kuin haluttomuudenkin hetkinä. Kyse on siis pohjimmiltaan kummankin toiveiden ja halujen tasavertaisesta huomioimisesta. Jos olet itse valmis seksiin silloinkin, kun itseäsi ei huvittaisi, mutta nainen haluaa, on ok olettaa tilanteen toimivan myös toisin päin. Mutta muista, että parisuhteessakin on aina oikeus kieltäytyä seksistä ilman, että pelkää toisen reaktiota. Mikäli et tätä voi hyväksyä, suosittelen syvää itsetutkiskelua, ehkä jopa ammattiapua."
– 24, parisuhteessa

"Hei Lapin gangsta! Seksin harrastaminen ei ole ihmisoikeus. Jokaisella on oikeus kieltäytyä siitä – myös sinulla, jos naisen ”haluttava päivä” osuu huonoon hetkeen. Miksi sinä et voi auttaa naisia elämään kokematta syyllisyyttä miesten tarpeiden tyydyttämisestä? Vedä vaikka käteen, jos se auttaisi."
– 29, avoliitossa

Mitä olet aina halunnut kysyä naisilta? Kysy – me selvitämme vastauksen

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.