Miksi nainen utelee, ovatko kaverini miehiä vai naisia? Naiset vastaavat

Juttusarjassa naiset vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen!

"Jos kerron näkeneeni tutun ja jutelleeni hänen kanssaan, miksi naista tuntuu kiinnostavan vain se, oliko kaveri mies- vai naishenkilö? Muu sisältö on yhdentekevää," ihmettelee nimimerkki Ristiriidat.

Näin naiset vastasivat

"Kuulostaa mustasukkaisuudelta. Siltä, ettei nainen halua minkään "olennaisen tiedon" menevän ohi. Itse tosin kerron joskus olleeni miesseurassa, jos kyse on vaikka saunomisesta. En halua vaikuttaa siltä, että salaisin olleeni miesten kanssa saunassa, vaikka kyse on kaveriporukasta. Naiset, me olemme outoja..."
– 30, parisuhteessa

"Kuulostaa siltä, että nainen ehkä kokee asemansa uhatuksi. Hän voi olla kiinnostunut tutun sukupuolesta, koska joko tietoisesti tai alitajuisesti ajattelee, että muut naiset ovat uhka suhteellenne. Ehkä voisit katsoa peiliin ja pohtia, antaako käyttäytymisesi aihetta mustasukkaisuudelle, vai onko kyseessä vain naisen epävarmuus. Yritä muistuttaa hänelle, että sinulla voi olla sekä nais- että miestuttuja ilman mitään romanttista viritystä."
– 28, parisuhteessa

"Hei Ristiriidat. Mahdoitkohan nyt kysyä, miksi tyttöystäväsi kysyy, oliko keskustelukumppanisi mies vai nainen? Ei se sisältö ole yhdentekevää. Hän vain haluaa tietää, millaisista asioista juttelet kenenkin kanssa. Ja riippuuhan se myös siitä, mitä keskustelun sisältö oli: siksi moinen kysymys."
– 29, sinkku

"No, että se tietää, tarvitseeko olla mustasukkainen. Käytä nyt päätäsi."
– 30, sinkku

"Ihan selvä homma: nainen on mustasukkainen ja hän yrittää selvittää, näetkö salaa naispuolisia tuttavia, joista et ole hänelle kertonut. Suosisin rehellistä ja avointa lähestymistapaa, eli kannattaa jatkossa kertoa naiselle suoraan, kenen kanssa tarkalleen vaihdoit pari sanaa ja mistä tunnette – mikäli kyseessä siis on naispuolinen tuttu. Jos tapaamasi tuttu on entinen petikumppanisi, jonka kanssa oli joskus jotain juttua, on ehkä helpointa jättää asia kokonaan mainitsematta. Turha aiheuttaa ylimääräistä mustasukkaisuutta ja riitaa henkilöstä, joka ei enää ole millään lailla mukana elämässäsi."
– 23, parisuhteessa

"Jos miehellä on paljon naispuolisia ystäviä, niin eihän siinä nyt mitään kummaa ole, enkä kyllä sitä siis tiedustelisi. Mutta jos miehellä vaikka ei ole kuin äijäkavereita, niin saattaahan silloin kysäistä, että kenet tapasit. Ihan vain mielenkiinnosta, ja koska arvostaa myös puolison kavereita ja haluaa oppia heidät tuntemaan."
– 24, sinkku

Lue myös:

    Uusimmat