Miksi nainen teeskentelee kiinnostunutta ja juoksuttaa miestä? Naiset vastaavat

Juttusarjassa naiset vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen!

"Miksi naiset tekevät todella usein niin, että kun kyselee ulos/treffeille, niin annetaan puhelinnumero ja sanotaan että "joo, nähdään vaan." Sitten, kun alkaa kysellä viesteillä/puhelimessa milloin nähdään, niin aikaa ei tunnu löytyvän, ei sitten millään. Aina on kiire.

Kuitenkin, kun kysyn, että haluatko nähdä vai et, niin vastataan joo. Sitten sama homma jatkuu ja jatkuu, kunnes kyllästyn kyselemään ja annan asian olla. Mistä on kyse? Jännitys, ei kiinnostusta, vai usean miehen kanssa samaan aikaan pelailu? Ihmettelen suuresti", kysyy nimimerkki Hermomenee.

Näin naisraati vastasi!

"Jos jotain kovasti haluaa, sille tekee aikaa. Jos joku tulee viereen kysymään, otanko palan kakkua, en käske soitella ja jätä sitten vastaamatta... Päivän valistunut arvaus on, että nainen ei kehtaa sanoa "ei". On helpompaa (ja epäreilumpaa) sanoa "ehkä" ja odottaa, että mies vain maagisesti tajuaa vinkin."
– 30, pakkeja en ole elämässäni juuri jaellut, kun ei ole ollut riiaajiakaan

"Perus, ei vaan raaski sanoa miehelle suoraan ettei kiinnosta. Voit olla kiva tyyppi, mutta jostain vaan puuttuu."
– 36, olen antanut pakit muutamaan otteeseen, ärsyttävintä on se kun mies ei tajua saaneensa pakkeja

"Hups, olen tainnut joskus itsekin tehdä näin. Puhtaasti syystä, että ei kiinnostanut. Kyseinen kaveri oli kuitenkin hyvin intensiivinen, eikä tahtonut ymmärtää, ettei minua kiinnostanut. Jos siis nainen tekee noin sinulle, niin anna asian olla. Voi toki olla, että jotkut harrastavat "vaikeasti tavoiteltavan" näyttelemistä, mutta oikeasti todennäköisempää on, ettei häntä vain kiinnosta. Pieni sinnikkyys voi kuitenkin olla ihan plussaa. Nainen ainakin tietää, että sinä todella haluaisit viedä hänet treffeille!"
– 24, sortunut tähän itsekin (ei ollut vaihtoehtoa!)

"Tämähän on ihan selvä keissi. Valitan, mutta nainen ei ole yksinkertaisesti kiinnostunut seurastasi. Kenties hän ei vain uskalla sanoa sitä suoraan ja ikään kuin toivoo, että menetät itse kiinnostuksesi ajan myötä. Tai sitten hän pitää sinua vaihtopenkillä huonon päivän varalle."
– 23, olen antanut pakkeja, ja pyrin tekemään toiselle mahdollisimman nopeasti selvästi, jos hänen seuransa ei kiinnosta

"Veikkaisin, että kohde ei ole kiinnostunut, mutta ei kehtaa sanoa, ettei kiinnosta. Itselläni on ollut sama ongelma, tosin sitten olen puhelimessa kuitenkin uskaltanut jonkin tekosyyn varjolla kieltäytyä treffeistä!"
– 33, olen antanut pakkeja vaikka ja kuinka 

"Teen tätä usein. Kun ei kehtaa päin naamaa tai edes viestien välityksellä kertoa, ettei oikeasti kiinnosta. Sori."
– 30, en kovin usein suoraan ole antanut pakkeja, odotan, että tajuavat itse (harvoin tajuavat)


Lue myös:

    Uusimmat